Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbl2
senior tag
Nem tudja valaki, hol lehet venni LCD kijelzőbe háttérvilágítást, és mennyiért? Kiégett, ezért szeretném kicserélni.
Never give up!
-
Hobli1988
aktív tag
Eladó egy LG W2234S 22-os lcd moncsi!25k
És lenne egy Inno3d 7800gt 5k-ért
[ Szerkesztve ]
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
rollins
őstag
-
Sir Riccio
addikt
Megy valaki Sensation-re 16-án Pécsről?Nem szívesen mennék egyedül.
üdvDeutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
crabi
tag
TDK_DVD-R 16x valakinek ??
-
Hm, milyen LCD-be?
általában tök szabvány fénycsövek vannak bennük, de k***** törékeny, szóval nem egyszerű cserélni. Én eddig kettőben cseréltem, szerintem mind a kettő alatt öregedtem 10 évet
Notebook bontókban érdemes érdeklődni, hogy azonos méretű törött LCD-jük van-e, és abból általában át lehet gányolni.
Amúgy biztos hogy a fénycső ment el? Nem az inverter?
Bár az sok esetben gázosabb mint a cső.
Nekem van egy elfekvő inverterem, ami valószín sok mindenbe blefaragható, 1 csőhöz való. Meg akad otthon egy 4 csőhoz való, de marha nagy
(Asztali monitorokban 2-4 cső szokott lenni, notikban 1.)@Saint, nesa : Bizonyos esetekben hatásos a féktisztító, bizonyos esetekben nem. Hát most ez nem ez volt.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
crabi
tag
vegyetek dvd-t mert sok van és foglalja a helyet!!
-
Na, hát a Hoax leírta, mi is van.
A fénycső letesztelhető úgy hogy egy másik (működő) laptop inverterére dugod (ez a kijelzőkeretben szokott lenni amúgy, egymás mellé a két gép, és áthúzod a másikhoz a drótot). Mivel kb. szabványos cuccok (még a csatijuk is), semmi baja sem lesz semminek. Ha másik gépről világít a tiéd, akkor az invertered rossz.
Én jövő csüt. estig nem vagyok, de utána tudok segíteni egy tesztben.
http://logout.hu/cikk/notebookok_kicsit_maskeppen/teljes.html
Ebben leírtam egy inverter tesztet (a HP Omnibooknál), csak sajnos a képek már nincsenek benne, mert a PH!image olyan jó. Ha dobsz egy e-mail címet, akkor elküldöm a fotót hogy hogy is néz ez ki.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Vincsó
aktív tag
Eladó:
-Asus M3A79-T Deluxe (Faszacuccok gar van rá, januárban vásároltam)
-Shapirre Radeon 4850 (gar nincs rá.. tp-comp-os...)Érdekelne valakit? Esetleg csere egyben valami jóféle integrált lapra... értékegyeztetéssel.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Macka
veterán
Normális, minőségi ADSL modemet keresek!
-
-
nesa
veterán
Nekem nem alcatel van hanem semperit meg nemvolt vele gond
Nincs valakinek felesleges P3 pricija abit VL6 ba kene ugytudom tualatin kivetelevel mindent kezel 1,1ghz ig.
Esetleg slot 1 cucc is erdekelhet mert van meg 1 BH6 is itthon.
Ajandekba lenne az egyik cumo esetleg ha valakinek van nemi SD ram lehetoleg 133 mhz-es csokier az is jol johet mert csak 64 es modulok vannak itthon.[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
van egy 633-as, meg egy 700-as P3 celeron procim, talán egy 1,1Ghz-es celeron is eladó lesz, de ez még nem biztos, ill ha jó árat mondasz rá, akkor biztos...
Ramot nem tudok adni, most csak mindenféle kisebb méretű van. Esetleg Slot1 átalakítót is tudok adni.
-----------------------------------
Skacok irány mozi az új trek filmre, érdemes!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
Macka
veterán
Ez jó T-onlány alá:
-
Topikgazda
Nincs valakinek véletlenül 1db Am2-es hűtője, nem tunindgra kell, gyári lenne a legjobb, persze minél olcsóbban, vagy csoki, sör is jáccik sürgős persze Ja AM2-es lap is köllene ha akad...
-
Topikgazda
NOS URAIM!
Jövő kedd este 21:00-ig várom a DVD, CD igényeket. Árak Verbatim 16x "+", "-" 71FT/db.
Verba DL 10-es henger 400FT/db.
Memomerex DL 10-es henger - 300FT/db.
TDK (TTH2-es) 16x-os DVD - 62FT/db.
Kérésre tudok mást is beszerezni, igényeket priviben lécci!
Amennyiben nem lesz legalább 500db rendelés összesen, úgy befejeztem a lemez bizsnyicet. Köszi mindenkinek -
Parameter
csendes tag
még mindig...
ELADÓ[ Szerkesztve ]
-
-
oyko
tag
Eladó egy 2005 -ös MTB újszerű állapotban!
Irány ár: 100.000 HUF
Merida Matts Speed HFS vázb Kék színű, LX -es hajtókar,LX -es kerék agyak, LX-es V-fékek, LX-es első váltó, Sram X7 váltókarok, Sram X7 hátsó váltó stb..
Érd: 06 30 223-6444
Márk
[ Szerkesztve ]
-
hoax
senior tag
Még mindig keresek 1x512 DDR 400-at!
Don't panic!
-
gabx76
őstag
2 db SATA vinyó megfelelő ár esetén eladó lehet:
640GB Samsung (kb 1 éves, Infolex garis)
500GB WD nemgaris, mert használtan vettem (hacsak gyári gar. nincs rá)
Ajánlatokat várom pü-ben. Ha mindkettőre van vevő jó árban, már mehetnek is az új tulajhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest