Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaics
aktív tag
Ne má' szét van Off-olva a totyik...
-
-
Silencer83
addikt
areses... akcijooooo
Asus EEEpc black makulatlan karcmentes, legujabb minixp eee editionnal, webcam 1gb ddr2 stb
40.000 Ft
csak kp, telon hivj -
#TOTTI
őstag
válasz Magnum_ #18257 üzenetére
Igen de pl. 45 a hdd alapára.. ebben benne van az ajándék (pen drive) itt sem fizetsz többet.. az ajándékot csak kapod.. mint pl. klíma.. itt én beszámitom az klimát(pen drive) és akkor engedek az autó(hdd) árából.. mert qrva jo arc vagyok..
Szerk: OFF
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Aki nem kéri a pendrive-ot, az pénzt kap ajándékba.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
CodeRed
tag
Szevasztok!
Nics valakinek jo penzert FireWire Kulso HDD-je vagy optikai meghajtoja vagy rack?
-
littlejohnny
aktív tag
Keresek M-Audio Studio Pro 3 hangfalat. Ha esetleg otleted van, ne kimelj! Koszi!
-
Magnum_
nagyúr
ügyes voltam, és egy magas padka mellett szépen tökrevágtam az egyik felnimet. szép mély karcok lettek a küllökön... ezt mennyi idő és pénz megcsináltatni (javitani+újrafújni)?? elég gyorsan szeretnék túl lenni rajta. foglalkozik vki iylennel? gondolom arra a tengelyre tegyem vissza a két téligumit, ugye?
I humbly and respectfully decline™
-
zsolt19900
őstag
Sziasztok
Lenne itt nekem kettő 4 és egy 8 gigabajtos pendrive-om samsung és egy kingston dt 100 és a 8-as egy emtech. 2 2.5 és 4000 Ft így szépen sorban.
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Zewa
senior tag
válasz Magnum_ #18267 üzenetére
Ha annyira nem vészes, a felni nem deformálódott akkor nem is tuti hogy felnishez kell vinni, elég egy fényezővel fel políroztatni-->fényezés. (ha ügyes a fényező nem is fog nagyon elütni.)
Estére megkérdezem az egyik bennfentes ismerősömet hogy ő mit ajánlana.."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
-
válasz Magnum_ #18238 üzenetére
Hát én amikor Uránban laktam akkor sem nagyon mentem a belvárosba autóval. Pedig akkor sem volt egy idő után már diákbérletem.
Parkolóbérlet meg nem drága egy kicsit?
Bár amúgy ha az ember ritkán jár akkor persze érthető hogy olcsóbb autóval menni.Amúgy én meg a város szélén dolgozok, szal kénytelen vagyok autózni, meg nagyobb bótokba is (Tuskó) mert a Spór meg a Plus pl. rohadt drága.
@Agostino : Na ja ha más városba kell mászkálni akkor OK az autó érthető.
@tsigalko87 : Én itt 1Gb-os Kingstont javítok te meg a 8Gb-ost dobálod ingyé
(Ne vegyetek Kingston DTI-t, nem bírja az USB csati a feszegetést... )Na ON.
Eladó egy 512Mb-os noti DDR333 RAM
Egy 128MB-os noti DDR400 RAM
Egy Intel mini PCI WiFi
40Gb IDE noti winyóMutogatni való hater díszpinty
-
válasz #TOTTI #18275 üzenetére
Nem b*tatásból írtam, poén volt
Tényleg egy DTI-vel szívok, hol megy hol nem, pedig minden flott rajta Kristáyt kéne cserélni rajta ha lenne.
Csak kaptam egyet ami behalt, hogy vigyem ha kell, gondoltam életre keltem.@4sal3
A fene tudja, nyilván mindenki más cuccokat szeret.
Na meg nekem melóhelyre útba esik egy Tuskó szóval inkább oda mászok be meló után.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
#TOTTI
őstag
Ugyan tőled nem is vennék semmit basztatásnak.. közérdekű infó volt...
Viszont ma akartam egy kis időt spórolni nem mentem el ásványvizet venni 2 év után ittam a pécsi vízből.. Kár volt mert az ásványvízért elugrás ideje helyett kb. 5x annyit töltöttem WC-n.. és még kb. ennyit fogok is... Eszméletlen..
-
littlejohnny
aktív tag
PNY GF9800 GT eladosorban...
-
Ferdzsoo
addikt
Scythe musashi kollegánk még mindig eladó 9k értékben...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
MrWolf
csendes tag
Pécs belvárosában keresek kiadó garázsrészt vagy teremgarázs helyet, estleg olyan motorost akivel közösen ki tudnánk venni egy egész garázst.
Egy motor tárolását kéne elég gyorsan megoldanom....
Bármilyen építő ötletet szívesen veszek
I solve problems
-
Sir Riccio
addikt
Tesóm Fiatja még mindig eladó. Vegyétek vigyétek.
Fiat Punto III 1.2 Dynamic szervizkönyve,sérülésmentes,xenon lámpákAmúgy 20 fok van és gyönyörű az idő. Iphone-t nem tud olcsóért valaki?Sennheiser CX300-as fülest?Ezek kellenének most.
üdvDeutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
rollins
őstag
LG W1952TQ-PF monitor eladó 3 év garral 35K
-
nesa
veterán
Garis 4670 karit keresek GDDR3 512Mb kivitelbe GW kizarva vagy max 5k adok erte.
-
@Pirate@
tag
lenne egy ilyen CSERE_IS_MEHET
...
-
@Pirate@
tag
-
@Pirate@
tag
csere lehet bringa is
csepelek, kempingek és I. II. világháborús bringák kizárva
(fiatalos city vagy hegyibájk érdekel)[ Szerkesztve ]
...
-
nesa
veterán
Kene nekem 1 kis segitseg a nagyhardveremhez elrepedt 2 helyen a karburatortalp a kocsin most osszevan kokanyolva 1 ideje ugy ahogy de kene nekem valami hoalo bakelit szeru anyag ami benzin es hoalo kb 8x15cm es kb 1,5-2cm vastag amibol kitudnam faragni.
-
ErőVarázsló
aktív tag
sürgősen segítség kéne
apum megakarta zsirozni otthon a lapot a zsirozás sikerült de a 478 lefogatókeret egyik fülét letörte
sóval akinek akad egy vagy egy rossz lap azt kérem jelezze
72/222071 vagy pü
előre is köszönöm
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest