Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Nem tudom más területeken milyen a helyzet de biztosíthatlak, hogy Pécs infós melós szempontból katasztrófális.
Ahogy hallom E-ON ISnél most pályáztatják meg a service deskes munkakörömet, infós diploma + 2 nyelvizsga havi 82-85K, kafetériával akár a 100 is összejön. Próbaidőben persze nincs kafetéria. Ja és vmi szervizes, hálózatépítős előélet a CVbe ajánlott..... Legalábbis, ha jól sejtem engem amiatt vettek föl oda. (Bárcsak ne tették volna.)
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
stuntmanmike
tag
Kaptam ajándékba T-mobilos sim kártyát. Dominós, könnyen megjegyezhető számmal, egy évig havi 10 sms + 10 perc lebeszélhetőséggel. Természetesen bontatlan. Ha érdekel valakit privizzen.
-
kano
nagyúr
válasz Dare2Live #19452 üzenetére
Ajjaj, oda (E-ON IS)már jelentkeztem 2x is de amikor alapfokon kellett volna tudni angolul akkor és nem tudtam. Majd amikor visszamentem, hogy most már van nyelvvizsgám akkor meg azt mondták, hogy most már folyékonyan beszélő kell nekik, ja és persze a már említett pénzért.
Mondtam, hogy ...
Na én ennek most a dupláját keresem itt + kafetéria. Nagy gázok vannak itt Magyarországon.
Volt egy lehetőség Pécsett de ott csak 140k körülre lettem volna bejelentve, de a kézbe kapott az olyan 4x-e lett volna az általad írtnak. Sajnos nem engem vettek fel de, ha engem választottak volna akkor sem tuti, hogy mentem volna. Nagyon kicsi cég volt és nem havonta adták a zsebbe valót.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Magnum_
nagyúr
én spec.nagyon szeretnék Pécsen maradni, de nagyon úgy tűnik,itt nem lesz munkám,kénytelen leszek Bp. felé menni (nem fogok ügyvédnek fizetni olyan egyetemi városban, ahol az ország második legjobb kara van, hogy vkinél lehessek- fizetés nélkül ... )
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Dare2Live
félisten
A baj az, hogy nem jutunk előre. Semmit. Most "nem bölcsész" diplomával 1felső, 1közép, (meg még1 társalgás szintű) nyelvizsgával tudom magam úgy eltartani mint 1x éve ezek nélkül. Igaz "jól élek" de ha már családom lenne minden hó végén -ba csúsznék az tuti. És kezdek kinőni az agglegényéletből....
És imádom Pécset meg Magyarországot, de ez így halál...... és az a baj, hogy nem jutunk előre. Se az ország, se Pécs.(És ne Fideszezzen itt nekem senki, anno tökéletesen láttam mit csinált a Páva és csapata és mielött beindulna a flame elmondom, hogy a másik oldalt mocsadék tevékenységét uígy végigkövettem közvetlen közelről és egykutya.)
btw Olyan Saintos a helyzetem. ha lépni kell, lépni kell. Csak nálam annyi a difi, hogy BP az számomra elviselhetetlen, míg egy Southampton-Fareham, Bécs, Essen(Simens rulz), Barcelona szép élhető város.
elnézést mindenkitől.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
HoldChore
tag
Az lehet, de mi nem egy Murphyra gondolunk
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
-
a2d2
addikt
válasz Dare2Live #19452 üzenetére
Na nem is tudtam hogy van még itt IS-es. Én szerencsére nem service desken dolgozom, hanem Rákóczi úton, de a fizetés itt sem leányálom. Eddig nagyon jól elvoltam én is, de most hogy van asszony, gyerek már szinte semmit nem tudok félretenni.
Mindenki élvezze ki az agglegényéletet, és takarékoskodjon közbenA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
baluhell
tag
keresek 512 megás ddr1 et akinek van eladó kérem jelentkezzen .
-
kano
nagyúr
válasz Dare2Live #19460 üzenetére
Nem, csak egy kis sql. Teljesen egyetértünk a Páva kontra MSZP ügyben, hallottam én is, hogy mik mentek Páva alatt is és nincs kétségem, hogy most sem lesz ez másként. Én is nagyon szeretem Szegedet, Pécset, Mohácsot mert ott élnek a haverjaim és az anyum. De egyszerűen nincs semmi lehetőség délen. Abban bízom, hogy ha megépül az autópálya akkor talán lesz valami. Én még ráadásul angolul is csak gagyogok (alapfokú nyelvvizsga).
Egyre inkább undorodom Pesttől de sajnos itt van biztos melóm.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Még mindig keresnék 512MB v. 1 GB DDR ramot óccsóé'.
Ha valakinek lenne eladó ne tartsa magában.
Kano„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Janoska26 #19469 üzenetére
Kedves Huszár Uram!
Egy jó képességű DDR ramja nem volna?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
crabi
tag
van 1 pioneer autórádióm és mivel nem használom ezért gondoltam hogy bekötöm itthonra!
esetleg tudna valaki segíteni benne hogy hogyan kell mert nekem fingom sincs hogy álljak nekiÉS még az lenne a kérdésem hogy tud e valaki olyan helyet itt pécsen ahol PLEXI-t vágnak méretre /kis darabot max 40x50 es/
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az autórádió 12V-os, egy rendes szobai erősítő meg +-50V-ot használ, ami annyit jelent, hogy neked egy olyan tápról kell járatni, ami 12V-on bitang nagy áramot tud leadni, mert a teljesítmény, pl. egy átlagos 4*50W-os autórádiónál minimum 200W, ami azt jelenti, hogy inkább 300W körüli tápról kell járatni, az pedig azt jelenti, hogy 25A, vagy ez fölötti áramot vesz fel (egyszerűség kedvérét a P = U *I képlet alapján számolva). Ezt kvázi egy akkumulátorból tudod előcsalogatni, esetleg még egy autós akkutöltőből, de mintha azok csak 12A körül töltenének, ezt majd a kipufogószerelmes kollégák megmondják.
Szóval ha van hely egy aksinak a polcon, akkor megoldható... (a dolognak még annyi a hátránya, hogy az autós hangszórók 4 ohmosak, a szobaiak meg ált. 8, így némileg kisebb teljesítményt fogsz visszakapni - konyhanyelven)
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
-
-
chungee
addikt
Mennyiért szokták személygépkocsinak téligumiról nyárira szerelni Felniról le, centirozás, felnire fel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz MrWolf #19482 üzenetére
De igen.
Sállálí, sállálá... Vargáné-Codegen-Mercury, teszkós gépbe az való!Haverom járatott egy mindössze 100W-os reflektort egy 300W-os Vargánéról, a táp alig bírta, szegény lámpa csak pislákolt...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
kano
nagyúr
válasz chungee #19486 üzenetére
Mennyi USD-d van? Pü.-ben
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Szia!
Kevés sajnos.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
baluhell
tag
válasz CPT.Pirk #19485 üzenetére
Ehhez a tápos témához szeretném még saját tapasztalatomat hozzáfűzni: egyik ismerősöm szintén ezt a megoldást választotta a (megnemmondom milyen) fejegységet egy 350W-os Codegenről hajtja. Egész jól megvannak immáron 3éve. 4*45 watt van a fejegységre írva és 4db ilyet hajt róla. hát röviden ennyi
-
Bla82
tag
Eladó egy Gigabyte 7300GS.
Akit érdekel PÜ-ben elér![ Szerkesztve ]
-
stuntmanmike
tag
Valaki tervez mostanában T-mobilos Iphone-t venni?
[ Szerkesztve ]
-
baluhell
tag
válasz stuntmanmike #19491 üzenetére
én tervezgettem, de mindenki lebeszél az Iphone-ról. Azt mondják, h csak divat telefon és, hogy annyira nem is jó. De tényleg ha már témánál vagyunk, nem tudna valaki ajánlani vmi jó telót? Mert most már nyugdíjaznám a régi csak nem tudom mi legyen az utód...
-
-
trl_master
tag
"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."
-
bossvico
senior tag
Tessék a DVD tartó torony.
Más webáruházakba ez 12 rugó fölött van. De itt , most, 4800 Ft.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
Magnum_
nagyúr
válasz baluhell #19492 üzenetére
elsősorban mennyit szánsz rá? másodsorban mire használnád még (telefonáláson kivül).
nekem eladó lesz a Nokia E71-em + típusspecifikus bőrtok, hátha érdekelhet.
I humbly and respectfully decline™
-
kano
nagyúr
válasz Janoska26 #19495 üzenetére
Egy jóképű táp majd lehet, hogy érdekelni fog. De először egy alaplap és DDR ram kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest