Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Valakinek megvan a GTA4??? Sürgősen kéne akár kölcsönbe.. Mindenféle megoldás érdekel..!
-
nesa
veterán
válasz OrangeBud #18684 üzenetére
Hy sikerult lezarnod a licitet ??
-
a2d2
addikt
Bicikli kormányra szerelhető babaülése van valakinek?
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
vatomi
aktív tag
Csak egy tanulságos történet, ha valaki a pécsi Budai Vám melletti Tescoban levő mobilostól vásárolna, Mr.Processortól.
-
nesa
veterán
válasz OrangeBud #18715 üzenetére
Nemtartom korektnek hogy 1 privatot veszel elore mikor licitre hirdetted ott volt a linked licitaltunk is ere bebofogod hogy mas 300ft-al tobbet kinalt erte amit en, nemis lathattam mivel privi volt....
Ez 1 szar hozzaalas szerintem.Most latom hogy nem privat volt de azt irtad estig tart a licit b+
Ez nemkorrekt hozzaalas
[ Szerkesztve ]
-
bossvico
senior tag
válasz vatomi #18709 üzenetére
Durva, elolvastam, de rajtad is csodálkozok, ennyi pénzt otthagyni garipapír nélküli telóra.
Ja tudom 100km, meg szép kis dög, de 90 guriga.Itt most 91 vatta újan.
Kössz hogy leírtad, elkerüljük, és sajnálom az esetedet.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Egyik munkatársam szólt, hogy megnőtt a letöltési sebesség a Digi-nél.
Szerintem elég jó: Digi[ Szerkesztve ]
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
gabx76
őstag
válasz CPT.Pirk #18720 üzenetére
Azér ez nem tuti. Eddig nekem mindig jól mért. Most meg tessék:
40 milllió légy nem tévedhet.
Ráadásul a cfosspeed is felpörög 5-6MByte-ig torrent töltés közben.[ Szerkesztve ]
-
válasz gabx76 #18721 üzenetére
Ó, a vissza gomb ügyes használatával az 1Mb-es vonalam is 40Mb-es lett
ON.
NEC LT15 15"-os LCD eladó! (http://logout.hu/iras/nec_lt15_tap_nelkul.html)Tápja továbbra sincs, de a PC Molex (IDE) csatiról a monitorra tápot adó kábelt adom hozzá.
(Nem hülyeség, 1 éve megy itthon a 300W-os Codegen tápról az AthlonXP meg a monitor, semminek nincs baja.)Azért eladó, mert a Hoaxtól vettem egy Compaq LCD-t, amit meg tudtam javítani (?), de azt nem tudom eladni mert 1. rossz a tápja, 2. gányolt a talpa, 3. nem lehet képtulajdonságokat állítani rajta
Viszont a NEC az frankó, vigyétek
Mutogatni való hater díszpinty
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz gabx76 #18721 üzenetére
És akkor ehhez mit szólsz? Most mértem... - Torrent meg többi letöltésem sem ment 1M fölé, pedig DU még jó volt.
Amúgy minek ilyen netre cfosspeed? Full kihasználtság mellett sem okozott még problémát a böngészés, azt meg az alacsony feltöltésű kapcsolatokra találták ki.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
gabx76
őstag
válasz CPT.Pirk #18726 üzenetére
Ezt szólom:
Cfos lehet hogy nem kell, de megszoktam, hogy látom mennyi a le/feltöltési sebesség. Nekem bevált. Anno megvettem és azóta használom. Szépen lekezelgeti, ha egyszerre akarok torrentezni + mondjuk játszom.mexx0407: Digi, igen
hcl: Nekem nincs szükségem ilyen trükkökre hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
válasz gabx76 #18728 üzenetére
Ja, akkor te sikeres ember vagy
Amúgy meg ja, van egy tápom is, Codegen ( ) 300W, P4 , stb., stb., kondenzátorok OK, ha valakinek van egy kisebb gépe amibe kéne táp, jelentkezzen érte .
(Halkan jegyzem meg, az otthoni gépem (AthlonXP 2600+) is egy 300W-os Mercury-ról megy már évek óta, ami elég sok ideje már a monitort is ellátja árammal... Szóval nem mind fosok ezek a noname tápok... Én is csodálkozom rajta... )[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
s7evcsenko
addikt
Nekem ennyit mér, de a torrent a megszokott sebességet hozza, nem többet!
Valami csalás van a dologban..
20/10-et fizetek.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Gergi
senior tag
Eladó garis, függelten, újszerű Nokia N79: [link][ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz s7evcsenko #18730 üzenetére
Hát erről van szó, végre valaki érti.
A speedtest fél másodperces mérése egyszerűen nem jó. Ma reggel 60/33-at mért a 20/10-es digi netre.Elindítok egy letöltést innen: [link] - ez megmutatja a rendes sebességet, mert a xorg.hu szervere bírja. 2.4-2.6Mb/s körül van, ami pont 20-22Mbit.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Macka
veterán
-
Zewa
senior tag
válasz s7evcsenko #18730 üzenetére
Nekem ilyen, stabilan:
Torrenten 5MB felett töltök stabilan. (Eddig, 2,2-2,5volt)"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
wid22
aktív tag
válasz s7evcsenko #18738 üzenetére
Nekem meg 0.4-06 kb/s al jön valamikor fölmegy 3-4 kb/s ra is szuprül jön szidhatnám a jó a.....t több nap mire lejön egy film a toorentröl.
-
-
Macka
veterán
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Akinek kell még Japán kristály gomba az tőlem is vihet. Annyira elszaporodott, hogy erős már az íze a lötynek - pedig 4 embernek adtam már gombát
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Gyerekek, megölték a vásár kirakodós részét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest