Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
Az mondjuk mindenképpen elgondolkodtató, hogy ha a találati listát megnézed, a legtöbb, árban körülötte levö autónak jellemzöen 200 ezer km felett van a futása, néhánynak 140 körül.
Nem törvényszerü, hogy tekert ettöl még a konkrét autóé, de ilyenkor - én legalábbis - egy fokkal óvatosabb lennék.Szerintem elsö körben érdemesebb felhívni, megkérdezni magyar-e az autó, ha igen, máris könnyebb a hátterét leinformálni. Plusz ha nem vagy magadban biztos/tapasztalt, megérheti rááldozni a néhány tízezer Ft-ot, és elvitetni egy átnézésre. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem törvényszerü, hogy tekert ettöl még a konkrét autóé, de ilyenkor - én legalábbis - egy fokkal óvatosabb lennék.