Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tikakukac
üzenetére
Hát én néztem több cuccot is, de olcsóbbak sokkal mint más bontott cuccok jófogáson vagy bontóknál... Mindent nem csekkoltam, nyilván vannak cuccok amik drágábbak náluk, de pl. egy gyári vez. teng. jeladó náluk 12.000, de tudom, hogy találsz után gyártottat újan 5000 alatt is akár, de az olyan is... Egy opeles haver X16XE-be 4x cseréltette ki az utángyártott zsír új szarokat (4 különböző gyártótól), mert nem működtek megfelelően.
Egyébként meg ahányan vagyunk annyi féle igények vannak ugye, mert ha vmi. drágább is egy helyen, lehet az ember kiadja azt a különbözetet, mert kedveli az adott boltot valami oknál fogva. Lehet egy jó bögyös maca miatt pl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tőzsde és gazdaság
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest