- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
válasz
tibi666
üzenetére
Előttem állt egy kivilágítatlan autó ami elkezdett tolatni csak a tolatólámpa majd az index felvillanására lettem figyelmes és faszán bejött kereszbe az útra esélyem nem volt kikerülni..
És belecsapódtam az odlalába.. midneketten kiszáltunk karcolások nélkül.. Nekem égette meg a kezem a légzsák.. Rendőrt hivtam hogy ki a felelős igy kereszbeállni kitolatni az utra sztem nem fair.. gyorsan sem mentem .. pisilni álltak félre gondolták hogy inkább betolatnak a bekötőútra.. Nem érzem magam felelősnek csak így este elkezdeni tolatni ugy hogy hátra sem néz.. aztán majd kiderül jol sehogyse jövök ki.. féknyomom se volt.. Nem volt időm.. nehéz pontosan leírni.. az ő álláspontjuk is hasonló először azt mondták kifizetik.. aztán jött a lánya és azt mondta ne vállalja el a falalősséget mert ha valami baj lesz velünk akkor börtönbe viszik.. hát majd kiderül.. De egy ilyen nyilegyenes ütközésből igy kiszállni nem kicsit mázli.. én 90 körül mentem emlékeim szerint direkt nem is siettünk..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs