Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
Amikor androidról költöztem ios-re a legnagyobb nyugodtsággal tettem fel az ms authetikátort, mert az androidon volt cloud-os mentés, gondoltam akkor ez sima ügy.
Sajnos az apple-nél is van cloud restore, de ők csak az icloudot ismerik el, így szórakozhattam azzal az 50+ accountommal. Ezekszerint lehet visszafelé majd egyszer talán zökkenőmentesebb lesz
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Simán lehet....ha már partnerséget kötöttek
-
Ez olyan, hogy nincs tökéletes készülék, vagy legalábbis ilyennel én még nem találkoztam. Ezért marad még a 16e -tok nélkül, mint munkaeszköz-, aztán ha megpusztul valamikor, váltok. De jól összerakott, szívós mobilok az Almák úgy általában, sokat kibírnak.
10 VIII lesz tippre, ami még nincs.
10 VII van egyelőre, ami Snapdragon 6 Gen 3-at kapott csak. A 10 VIII ha egy kicsivel erősebb lesz, jöhet is. Azért ha ma lenne a vásárlás napja, asszem megkockáztatnám a gyengébb droidos készüléket a 16e helyett. Összehasonlításuk.Walkman, hűha, az nekem is volt tőlük. Discman már nem, meg is bántam kicsit, hogy Panasonic lett helyette (bár csodás rázkódásvédelme volt, jobb, mint amit az elsőként kinézett Sony kapott).
-
Zsolt,72
senior tag
Igazad van, nem érdemes olyan rendszert használni, ami nem felel meg (én sem tenném).
SONY... évtizedek óta az egyik kedvenc gyártóm, a nyolcvanas években nekem volt tőlük Walkman, utána Discman, otthon TV, rádió, utána, amikor lettek mobiljaik, azokat is kipróbáltam. Kifejezetten tetszettek! Másod-telefonnak szívesen vennék, tetszik a formaviláguk, a rendszert nem tudom, hol tart most. Kár, hogy a jelenlegi irány tartósnak ígérkezik, leépítés, kivonulás, portfólió csökkentés van. Pedig remek vállalat, igényes termékekkel, csak nem a mobil a hangsúlyos náluk...
Teljesen nem szakadtam el tőlük, autó fejegység és PlayStation vannak jelenleg tőlük nálam.

Melyik mobil lenne nálad esélyes tőlük?
-
Igen, esélyes is, hogy megyek vissza droidra legközelebb. A 16e egy nagyon jó készülék hardveresen, a kameraszigeten kívül számomra tökéletes is lehetne -de a szoftvere nem jön be. A droidot jobban szerettem használni.
Most így azt tippelném, a következő készülékem egy Sony lesz. (Samsungot vagy Xiaomit -amik még azért vonzanak- a kameralyuk miatt nem szeretnék. Régebben is zavart az ilyesmi, de mióta notch-nézegető vagyok egész nap, még jobban zavar bármi, ami elcsúfítja a kijelzőt. A dynamic island a legrondább mondjuk mind közül számomra.)
-
Zsolt,72
senior tag
„Egy szimpla, gyors, reklámmentes bt fájlküldést szeretnék, pont mint droidon.”
RCS.
Miért nem dönthetsz? De hiszen dönthetsz róla. Két OS van, az egyik kínál ilyet, a másik nem. A te döntésed, hogy melyiket használod.
Ha ez fontos képesség a számodra, ott az Android rendszer.
-
Talán mert nem akarom használni a QuickShare nevű szemetet? Egy szimpla, gyors, reklámmentes bt fájlküldést szeretnék, pont mint droidon.
Egyébként meg mindegy, ki mit miért nem akar használni, nem ez a kérdés. A kérdés az, hogy miért nem használhatok bt-s fájlküldést, ha az nekem jó lenne, ha azt szeretném. Miért nem dönthetek róla magam?
-
9,4 GB, de bt fájlküldés tuti nem lesz benne.
-
nikilauda
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszönöm. Remélem hamarosan a többi is fogja.
-
Balázs Z.
aktív tag
Mi ez a trash ai borítókép a cikk mögött...? Szépek a pesti hegyek...

-
-
janeszgol
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Pont 10 perce néztem, mert egyik kollégám ki akarta próbálni. One és Telefon, egyik sem támogatja. Amit nem értek, mert a Vodafone 10-12 éve támogatta az RCS-t.
-
nikilauda
senior tag
Az RCS működik rendesen minden hálózaton?
-
novinyul
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Aztán egyszer csak megjelenik az AndroIOS
Jó ez Scifi
-
aprokaroka87
nagyúr
Lehet hamarosan megérjük azt is hogy a két egyesíti az app store platformot 😁
-
Ricardo
titán
Itt volt az ideje. Nem baj ha oda vissza van ilyen lehetőség.
-
MikeWazowski
veterán
Kellett ez az RCS már...
-
novinyul
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem olyan rossz ez
Lehet így már újra megpróbálom az IOS-t(vagy még mindig nem
) -
aprokaroka87
nagyúr
Tehát az Apple kénytelen " támogatni " az Android rendszert? 😁
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Fogyjunk le!
- Energiaital topic
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
10 VII van egyelőre, ami Snapdragon 6 Gen 3-at kapott csak. A 10 VIII ha egy kicsivel erősebb lesz, jöhet is. Azért ha ma lenne a vásárlás napja, asszem megkockáztatnám a gyengébb droidos készüléket a 16e helyett.