Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz Kickass #8839 üzenetére

Amit jó lenne tudni: milyen motorral szeretnél valamint B1 vagy B2-t? :)

Nekem egy 96-os B1-esem van ami 2.0i 16v és elég jól felszerelt példány :)

Itt meg is tudod nézni ha érdekel: link

Hibák? Ami mindegyikben előjön olyat nem nagyon tudok csak amik néha előfordulnak:

-érzékelők vacakolnak (check lámpa ég mert nem kap jelet, motor rángat... érzékelőre egy kis WD40 és megy tovább hiba nélkül... mozgás, oxidáció, ez pl jellemző lehet)

-dízelről nem sokat tudok, nekem ugye benzines van, olajat fogyaszt valamennyit de nem vészes, az 1.6-os ecotec kicsit többet mint a többi de ez legyen a legnagyobb baja az autónak

-kaszni hibák nem jellemzőek kivétel ezalól a hátsó ív... az sajnos ennél is rozsdásodik de annyira nem jellemző a b vectrára, hogy szétrohadna szerencsére

-digit klímásnál az előtét ellenállás (30e ft) szokott meghalni viszonylag gyakran valamint a klímás vectráknál fórumból úgy vettem észre azzal szokott gond lenni, tömítés, cső valami előfordulhat meg persze sokan töltetik is mert ereszt a rendszer, én tegnap 1 éve vettem és nyáron sem kellett tölteni és a gomb megnyomására pár mp múlva már jön is a hideg levegő

-középkonzol, ajtóba épített lámpák gyakran kiégnek

-futómű drága és figyelni kell rá, hogy ne menjen tönkre a karbantartás hiánya miatt (féltengely gumiharang (1-2e), stabilizátor (4-5e) ami néha meghal rajta)

-LCD kijelző pixel hibás szokott lenni

-kormány már 100e km felett is eléggé el tud kopni

-fékpofák, féktárcsák kopnak, nagy autó nagy súly... + kézifék a hátul is tárcsás verziókban általában rossz, nekem is az volt de javítása olcsó és ált csak szétesik a dob belseje

Hirtelen ennyi jutott eszembe :)

Új hozzászólás Aktív témák