Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
Kickass
üzenetére
Amit jó lenne tudni: milyen motorral szeretnél valamint B1 vagy B2-t?

Nekem egy 96-os B1-esem van ami 2.0i 16v és elég jól felszerelt példány

Itt meg is tudod nézni ha érdekel: link
Hibák? Ami mindegyikben előjön olyat nem nagyon tudok csak amik néha előfordulnak:
-érzékelők vacakolnak (check lámpa ég mert nem kap jelet, motor rángat... érzékelőre egy kis WD40 és megy tovább hiba nélkül... mozgás, oxidáció, ez pl jellemző lehet)
-dízelről nem sokat tudok, nekem ugye benzines van, olajat fogyaszt valamennyit de nem vészes, az 1.6-os ecotec kicsit többet mint a többi de ez legyen a legnagyobb baja az autónak
-kaszni hibák nem jellemzőek kivétel ezalól a hátsó ív... az sajnos ennél is rozsdásodik de annyira nem jellemző a b vectrára, hogy szétrohadna szerencsére
-digit klímásnál az előtét ellenállás (30e ft) szokott meghalni viszonylag gyakran valamint a klímás vectráknál fórumból úgy vettem észre azzal szokott gond lenni, tömítés, cső valami előfordulhat meg persze sokan töltetik is mert ereszt a rendszer, én tegnap 1 éve vettem és nyáron sem kellett tölteni és a gomb megnyomására pár mp múlva már jön is a hideg levegő
-középkonzol, ajtóba épített lámpák gyakran kiégnek
-futómű drága és figyelni kell rá, hogy ne menjen tönkre a karbantartás hiánya miatt (féltengely gumiharang (1-2e), stabilizátor (4-5e) ami néha meghal rajta)
-LCD kijelző pixel hibás szokott lenni
-kormány már 100e km felett is eléggé el tud kopni
-fékpofák, féktárcsák kopnak, nagy autó nagy súly... + kézifék a hátul is tárcsás verziókban általában rossz, nekem is az volt de javítása olcsó és ált csak szétesik a dob belseje
Hirtelen ennyi jutott eszembe

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest