Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok
A parkolo radarom ha beteszem hátramenetbe az autót elkezd sipolni folyamatosan. Megnéztem OPCOM-al a PAS menü Diagnosztika 1 menübe. Ott az egyik szenzor 19 cm ír a 255 helyett. Találkozott már valaki ilyennel? Mi lehet a gond ? Köszi
-
ricsi8800gt
addikt
Szuper most még vezèrmütengely szimering csere is
-
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
mohabá 007 #86278 üzenetére
-
Sanki
addikt
G Astra 2005: előfordulhat, hogy az ablaktörlő karokat nem csak 1 anya fogja felülről?
Le kellene szedni mind a két kart (csappantyú csere..), kicsavartam a két anyát, alattuk 1-1 alátét, de nem akar a kar lejönni, kaptak 1 kis rozsdaoldót is, próbáltam alulról feszíteni is 1 kicsit, de meg se moccan egyik se. Lecibálni meg nem akarom..Ezen a videón pl. "simán" lehúzza.
-
7Sony7
addikt
válasz
mohabá 007 #86276 üzenetére
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
ricsi8800gt #86273 üzenetére
Nem tudom,hogy a tiéden hol van a csatlakozó rész,keresd meg.A szonda, a kipuf cső részén van,kb úgy mint itt: (Z10XE) [kép]
Innen indul,és felmegy a motortérbe.Nézd meg,nem sérült e a vezeték valahol.Az is lehet, hogy a hibajelzés magától megszünik,csak időnként random jön elő. -
jaaman
tag
Sziasztok!
2014-es opel astra j-be van e lehetőség, hogy mutassa a pillanatnyi fogyasztást?
Nekem csak a futott km-t mutatja. -
7Sony7
addikt
válasz
mohabá 007 #86270 üzenetére
Jó, igazad van, csere. Otthoni mutatvány, vagy speckó szerszám kell hozzá?
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
mohabá 007 #86271 üzenetére
Köszönöm a választ
Szerintem ez a katalizátor utáni monitorszonda hibát mondja. Még az is lehet, hogy csak sima kontakt hiba.Húzz szét a csatiját, nézd meg
Hol van neki a csatlakozó ?
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
ricsi8800gt #86259 üzenetére
Nyugi, csak semmi pánik.
Az ECN1463 hibakód az már nem hiba, csak még nem felejtette el az ECU.
"…Az ECU csak azután törölheti az átmeneti hibát, ha az 40 felmelegítési ciklus alatt nem jelenik meg újra. Egy felmelegedési ciklus a gépjárműnek egy működési időtartama, amely elégséges ahhoz, hogy a legalább 22 fokra lehűlt motor hőmérséklete a motor elindítását követően 70 fokot érjen el…” Az ECU 1 beindítás alatt azt érti, hogy a motor eléri az üzemmeleg állapotot.(olaj,hűtővíz üzemmeleg állapot).."
Az ECN1161 = P1161
P1161 - Heated Oxygen Sensor (HO2S) Heater Control Circuit Bank 2 Sensor 2P1161 = fűtött oxigénérzékelő (HO2S) fűtésszabályozó áramkör 2 bank 2 érzékelő.
Ha tévedek, majd a hozzáérők kiigazítanak.
Szerintem ez a katalizátor utáni monitorszonda hibát mondja. Még az is lehet, hogy csak sima kontakt hiba.Húzz szét a csatiját, nézd meg.
A szolenoidokat meg illik párban cserélni. Nem sürgős,elég lesz a szünet után.A Cromaxnál a gyári eredeti is " csak " 25 ezer péz. -
mohabá 007
aktív tag
válasz
7Sony7 #86257 üzenetére
Annyira el van kopva a betéted,hogy már a fém a fémen súrlódik,ezért a fékhatás már nem megfelelő.Én azonnal cserélném.Rengeteg baromarcú közlekedik az utakon,gyalogátkelőhelyen.Bármi előfordulhat, és ha nem megfelelő a fék,akkor is te leszel a hunyó. Én nem rizikóznék.
-
Hali,
Astra J vezetőoldali ülésfűtés bekapcsolás után kb. 1 perccel ki is kapcsol. Anyósülésen lévő csak 3 perc után kapcsol ki, ami rendben is van, ne égjen a zsír azért
A vezetőülés oldalit hogyan tudom megtanítani hogy azért jó lenne ott is 3 percig dolgozni?Köszi,
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Szada85 #86230 üzenetére
Aranyos.
Ilyen pontos és hosszas előkészítés után azért nem ezt várná az ember. Hova tűnhetett a kitöltött webes űrlap amit végignyomkodtál...
Azt meg igencsak nem értem, hogy miért törött el a mézeskalács a műhelyben. Egyrészt nálunk vevőknél van az összes pénz, mi vagyunk a piac császárai. Másrészt a user experience fontos, különben nem lesznek tovább ajánlva. Sebaj, lényeg hogy elkészült rendesen.Amúgy...nem egy rakétakilövés projekt, de legalább kiderült hogy a C Vectra is képes rikoltozni a biztonsági öv miatt. Sajna nem figyeltem pontosan, de 20 vagy 30 km/h felett már sípol, kellően idegesítően. Addig csendben van, hogy manőverezhess a parkolóban, stb. Szóval safety first.
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Friss Astra J A16XER tulaj vagyok, az 2014-es, és néhány kérdés felmerült bennem, ha tudtok, megköszönöm a segítséget:
Menüben láttam szoftverfrissítési lehetőséget. Ez mennyire elérhető, érdemes ezzel foglalkozni?
Téli garnitúra felszerelése után világít a guminyomás visszajelző. Láttam neten megoldást, hogy a BC-ben hogyan lehet resetelni és tanítani, ellenben az én autóm nem BC-s. Tudtok így erre megoldást?
Tudtok bevált könyöklőt javasolni? Az armster nem tetszik, nem szeretném szétfúrni az autót, ellenben a protec márkájú "fúrásmentes"-nek tűnik. Mit gondoltok róla? -
ricsi8800gt
addikt
válasz
diablo1984 #86265 üzenetére
Nincs náluk.már próbáltam,illetve a bárdinál van 35e
-
diablo1984
veterán
válasz
ricsi8800gt #86264 üzenetére
szerintem bárdi/unix lesz hétfőn!
-
Tikakukac
titán
válasz
ricsi8800gt #86262 üzenetére
Akkor mondjuk ezen annyira nem kell csodálkozni.
-
Tikakukac
titán
válasz
ricsi8800gt #86259 üzenetére
Szolenoidok
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
mohabá 007 #86258 üzenetére
És mi
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
ricsi8800gt #86255 üzenetére
Nekem is,de én megnéztem hogy mi a nyűgje
-
7Sony7
addikt
válasz
mohabá 007 #86254 üzenetére
Várj, lehet, hogy rosszul írtam. Leszedtem, megmértem. Tárcsa alsó határon, betét +1mm. Mindenképp kicserélem, de tavaszra terveztem a dolgot. A kérdés, hogy kibírja-e addig.
Belül is ugyanakkora a betét, de látszik, hogy a tárcsa belső felső vállát kezdi fényesíteni. Lehet, hogy trapéz alakú a betét, és ahogy kopik, úgy nagyobb felületek fekszik fel, ezért ér bele a vállba? -
beg
veterán
válasz
ricsi8800gt #86255 üzenetére
Belenéztem a GM jósgömbömbe, de nem sikerült kiolvasni a hibakódot.
Talán egy szerviz hatékonyabban tudná orvosolni. -
diablo1984
veterán
1,4-es 90 lovas twinport motornál az olajszűrő ház valami tömítéssel van a motorblokkra csavarozva? mert az asszony verdája csepegteti az olajat és az olajszűrőház aljától indul a dolog, a váltón végigfolyik és onnan cseppen!
mod: látom, hogy igen, na akkor ez is tönkre tud menni. Az olajkeknő tömítést a nyáron cseréltem, még az olajteknő mindig fényes és pormentes, mint Salamon töke, na akkor ezt is cserélem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Külpolitika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest