Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz Sanki #83085 üzenetére

Még élőben nem láttam, szerintem javítani is lehet, de elvben van most már külön cseredarab is.

Meg is van. Ez az utángyártott elem. A gyári teljes szett kicsit több vacakkal 20 ropi. Nice. Fűtőmotor ellenállások is 10-15k per darab áron mennek. És ezeket ismerik a népek, mert szoktak elhullani. Jó pénzeket el lehet azért költeni. Ott van még a fűtéscsap is, meg a termosztátnál volt talán egy műanyag csöcsös megoldás, ami megint erősen cserés.Leírni is rossz :P

diablo1984: Hitvitázni nem szokásom. Mérnök gyerek és lassan ha jól megy műszakis is leszek, aki vallásból csinál valamit, tegye, de az nem én vagyokk. Aki tudománytól kér forrást és indokot vallási csatához, főleg racionalizálást, az sem komplett. Chemtrail-Szíriusz-homeopátia-lapos Föld és társaik elég gond így is, szegény gépész meg vegyész kollégákat ne szopassuk már még ezekkel is. Van elég bajuk.
    Ha valaki gondolja szervezek egy pár órát a KKFT-re, aztán a téma oktatóival belevethetjük magunkat, igény szerintem lenne rá :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés