Új hozzászólás Aktív témák

• diablo1984

veterán

válasz Tikakukac #81995 üzenetére

ez a drágaság amit ma láttam, az szép állapotú volt, csak nem garázsos, mert a kilincse is mind kifakult volt, de mind a 2 hátsó íve a törésvonalig(ami az ívet követi) el volt fújva és az egyik alól már kifigyelt a pötty, az gondolom túl közel volt a széléhez.... Amúgy 10 éves autó 210e km, a kormány megsütve, felül kopott, váltószoknya, kézifékzsák foszlik(ezek szoktak), viszont 5 perc járás után is valami szelephangja volt, nem győzött meg, hogy az így jó! És hidegindításkor meg annyira nem hallatszott, csak ahogy melegedett! Ahogy nézem ez a G-sek között is a plafon, annyit azért sajnálnék érte, még ha a yaris 500ba beszámítanák, valahogy akkor is rablásnak érezném! Ráadásul az eleje olyan puha, hogy bólogat mint egy bólogatós kutya, a hátulja kemény. Szerintem az első telók is elmentek hibára, tiszta rozsda volt, gondolom még elfosott gyáriak....

Vicces amúgy, hogy ma megnéztünk jó pár kereskedős autót, és a vezetett szervízkönyv a 3 évvel ezelőtti 4e km-rel korábbi sufniműhelyes bejegyzés végig vezetettnek számít, sőt a kintről jött autók 4 évvek ezelőtti bejegyzése is aktuális, holott előtte 15-20 ezret vertek bele évente, de az elmúlt 4 évben összesen 7e km-t! És ezt még valaki megeszi..... Meg azt, hogy mikor a küszöböt egy újjal be tudom nyomni, hogy az csak egy kis szépészeti beavatkozást igényel..... :C

Új hozzászólás Aktív témák