Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• farkas-j

őstag

válasz diegho #78643 üzenetére

Osztom realpopek véleményét. 11 évig használtam 1,4-es Meriva A-t, most 1,4-es B-m (is) van. Most a lányom hajtja az A-t. Imádtam a régit, de most viszont a B olyan mintha luxusautóban ülnék az A-hoz képest. A beltér sokkal szebb, kényelmesebb. Bár hosszabb a kocsi de szerintem a beltérban csak kicsit nagyobb a B, a csomagtartó meg kb ugyan az mint az A-nál. Az tetszik a B-nél, hogy a csomagtér kalaptartó jóval magasabbra került, így jobban lehet alatta pakolni. Nagyon jó ötlet, hogy a csomagtérből is előre lehet billenteni a hátsó üléseket. Az bosszant, hogy csak mankókerék fér el a pakoló alatt. Az A-nál befér a teljesértékű pótkerék. Sokkal több az újban az extra is. A régi A 90 lovas az új B 100 lovas. Mégis olyan volt, mintha az új B 20 lóval gyengébb lenne a mint a régi A. A Rigotech motoroptimalizálás megoldotta ezt a gondot. Végre úgy megy a B is ahogy kell.
    A lényeg, hogy teljesen beleszerettem a B-be. Ha néha néha visszaülök az A-ba, az szinte fapadosnak tűnik az új mellett.

Új hozzászólás Aktív témák