Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
motoflug
üzenetére
Én azt gondolom, hogy - saját példámból, és környezetemböl látva -, hogy ezt is lehet szerényebb ( egyszerübb büdzsével ) keretek között is üzni, nyilván az annak megfelelö szinten, illetve természetesen hardcore módon is, ha adott hozzá a fekete AMEX.

Én pl vezetek mindent, mióta megvettem, összegekkel nem szeretnék dobálózni itt, de hogy egy arányszámot mondjak, az OPC vételárral, szervízekkel 1 év alatt többet szippantott ki a kasszából, mint a GSi vételárral, Motor- és egyéb átépítésekkel plusz a szervízekkel 8(!) év alatt.
( És most megint nem riogatni akarom a jelenlegi, és leendö OPC tulaj(oka)t, bocs WZP.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

( És most megint nem riogatni akarom a jelenlegi, és leendö OPC tulaj(oka)t, bocs WZP.