- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Nekem is többet jelent, ne érts félre, "csak" ez itt van a közelben, legalább megnézni semmiből sem fog tartani. Aztán a többit majd. Most legalább egy élő mustrán essünk túl. Kipróbálni sem akarom még ezt, csak bele ülni, megnézni, mekkora, mennyire férünk el benne, mennyire tetszik a családnak.
Persze, hogy elviszem. Ez már nem az az 500000Ft-os kategória, mint a 626-osom volt annak idején.
Láttam olyant, aminek a tükrén lóg a gyöngysor meg a kereszt... azt már meg sem akarom nézni közelebbről. Az gyanúsan nem idén barnultaktól került eladósorba. Ezeket a felnis dolgokat meg jól az eszembe kell véssem, vagy inkább mentek ki képet róla, mert ezt jó tudni, eddig nem tudtam. Bár a gyári felnik asszem főleg a Citroenekben fontosak, mert azoknak csak azzal működik a keréknyomás ellenőr, attól még én sem vetek meg egy gyári felnit, főleg, ha jó állapotban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest