Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Nekem is többet jelent, ne érts félre, "csak" ez itt van a közelben, legalább megnézni semmiből sem fog tartani. Aztán a többit majd. Most legalább egy élő mustrán essünk túl. Kipróbálni sem akarom még ezt, csak bele ülni, megnézni, mekkora, mennyire férünk el benne, mennyire tetszik a családnak.
Persze, hogy elviszem. Ez már nem az az 500000Ft-os kategória, mint a 626-osom volt annak idején.
Láttam olyant, aminek a tükrén lóg a gyöngysor meg a kereszt... azt már meg sem akarom nézni közelebbről. Az gyanúsan nem idén barnultaktól került eladósorba. Ezeket a felnis dolgokat meg jól az eszembe kell véssem, vagy inkább mentek ki képet róla, mert ezt jó tudni, eddig nem tudtam. Bár a gyári felnik asszem főleg a Citroenekben fontosak, mert azoknak csak azzal működik a keréknyomás ellenőr, attól még én sem vetek meg egy gyári felnit, főleg, ha jó állapotban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- OLED monitor topic
- OTP Bank topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Ma még kedvezményesen szerezhető be a RugKing 5 Pro
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest