Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Nekem is többet jelent, ne érts félre, "csak" ez itt van a közelben, legalább megnézni semmiből sem fog tartani. Aztán a többit majd. Most legalább egy élő mustrán essünk túl. Kipróbálni sem akarom még ezt, csak bele ülni, megnézni, mekkora, mennyire férünk el benne, mennyire tetszik a családnak.
Persze, hogy elviszem. Ez már nem az az 500000Ft-os kategória, mint a 626-osom volt annak idején.
Láttam olyant, aminek a tükrén lóg a gyöngysor meg a kereszt... azt már meg sem akarom nézni közelebbről. Az gyanúsan nem idén barnultaktól került eladósorba. Ezeket a felnis dolgokat meg jól az eszembe kell véssem, vagy inkább mentek ki képet róla, mert ezt jó tudni, eddig nem tudtam. Bár a gyári felnik asszem főleg a Citroenekben fontosak, mert azoknak csak azzal működik a keréknyomás ellenőr, attól még én sem vetek meg egy gyári felnit, főleg, ha jó állapotban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest