- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Jó dolog a sport futómű, de én már közel 10 év alatt meg is untam, pedig nem kínai TA teknikk volt hanem gyári irmscher, de az, hogy minden parkolásnál figyelni kell, hogy ne érjen le már nem volt szimpatikus és hiányzott a teleszkóp és rugóút is a kényelmes futáshoz

Szada85: A cool blue refi pedig még kevésbé kék mint a helyzetjelző, de legalább ez még belefér a hatályos szabályokba és nem kell várni, hogy mikor szólnak érte a rend éber őrei

LaciCRM: Nekem pl már cserélték kétszer az olajat benne, egyik alkalommal sem volt gond vele, pusztán a szerelőm jónak látta lecserélni, a legutóbbi pont idén volt a motorfelújításkor, nekem nem tűnik jobbnak tőle, de rosszabb sem lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- Welock Smartlock u81
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs