Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
Doggy dog
üzenetére
Meg a 6 literrel ki tudok bekulni.
Mondjuk erdekes ez a fogyasztas dolog, en fiex 5 literrel jarok, face csoportban meg vannak paran akik azt mondjak ez lehetetlen ugyan igy kombi, ugyan az a motor es ok 8 literrel jarnak. Nekem meg ez a hihetetlen... aztan kiderult hogy van aki pl 70nel valt harmasba, meg varosban 3nal feljebb sose valtanak.
Nem tudom mennyit eszik a C de biztos hogy vezetesi stilustol is fugg.
Ez a szivosor csere mit takar? Ez az EGR utan levo pillangoszelepes cucc? Olyan van B vectran is, szepen tele tud menni dzsuvaval az teny, mondjuk mikor en szetszedtem kb 250 ezer km volt a motorban ilyen futas mellett meg ertheto az elkoszolodas.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Eladó Samsung Galaxy A54 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest