Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
kmarci25
üzenetére
Karbantartasrol most nem beszelgettünk az igaz, de ugyan ez a gondolkodas visz oda. Egy kisebb ertekü autoban a jominösegü alkatresz, apolas ugyan olyan ertekes, mint egy 20 milliosnal. Egy 800 ezres autonal ugyan annyi plusszt ad az utazasi komforthoz mondjuk a hövedö üveg, vagy a klima, vagy a tempomat, mint egy 20 millioshoz. A 800 ezres auto ugyan ugy meghalalja a jominösegü olajat, jominösegü alkatreszt, vagy eppen ugyan olyan jelentösegü a jominösegü gumi, mint egy 20 milliosnal. Egy polir ugyan ugy feldobja a 800 ezrest, mint a 20 milliost stb. Igy ertettem, amit irtam.

Az hogy kinek mi az igenye, az meg mas kerdes. Mivel en sokat autopalyazom, nem autoznek sem hövedö folia, sem tempomat nelkül es pont ezert csinaltattam meg a hifit is jobbra (bitumenes ajtoszigeteles+jobb hangszorok+külsö erösitö), mert zavart, hogy 130 nal vagy üvöltött a zene vagy nem hallottam....most meg szepen szol
( a peldaid pont betalaltak
) . Itt nekem most tökmind1, mennyit er az autom, ezekre nekem igenyem volt.Legalabbis en igy gondolom

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) . Itt nekem most tökmind1, mennyit er az autom, ezekre nekem igenyem volt.