- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
En ezt soha nem ertem, meg, ha valaki dilemmazik a dizel vs benzin között.
Ha sokat mesz es azt is jobbara egyhuzamban akkor nem alternativa a benzin, csak ha nagyon low-budget van. Ha meg sok a rövidtav, inditgatas, varos, akkor felejtös a dizel. Nem olyan bonyi ez 
Nekem most, hogy a munkahelyvaltas miatt a napi ingazasombol is kiesett az extrem rövidtav, igy meg jobb a disel. Ezen a 30-35 km föutas szakaszon, megspekelve egy 5-10 perces dugoban araszolassal altalaban, 5-5,5 körül van az atlagom, a varosi bevasarlos, ide-oda elugralos tavokkal együtt. Ez szerintem nagyon jo, egy modernebb mostani dizel egy fel litert lehet tudna meg hozni a start stop, meg a frisebb konstrukcioval, de kb ennyi a max szerintem, amit a villany nelküli robbanomotor tud

Egy hybrid allt lenne most nekem, ezt a napi ingazast fullba elektromosan tudnam tolni

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam topic
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha sokat mesz es azt is jobbara egyhuzamban akkor nem alternativa a benzin, csak ha nagyon low-budget van. Ha meg sok a rövidtav, inditgatas, varos, akkor felejtös a dizel. Nem olyan bonyi ez