- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Még jó, hogy pont ma írtam, hogy nem volt semmi gond az autóval...

Elmentem receptért az orvoshoz, kimentem tankolni az OMV kúthoz, leparkoltam az autót a hipermaket előtt ahol melózok. Sehol nem volt semmi probléma, a kúton is kiderült, hogy legutóbb túltöltötte a kutas. Mert ugyan annyi hiányzott a benzinből, mint legutóbb és érdekes módon most csak 12 ezret fizettem a múltkori 15 helyett. Ott rendesen ráhúzott még az illető. Nade ! Nem is ez a vicces, hanem amikor indulnék haza indítom az autót és nem indul csak nyekereg az önidító. Vártam vele 1 kicsit, és ugyan az, nyitom ki a motorházat, még 1x próbálok indítani, aztán jön belőle a fekete füst.
Leégett a rohadék már nem először. Legutóbb kb. fél éve mentem vele a városban, amikor indításkor szintén ugyan ez volt a helyzet... Akkor csak javítva lett a cucc, eddig gond nélkül működött, most hirtelen megint megadta magát a cucc. Volt 1 faszi akivel be tudtuk tolni, rendesen ment is a motor, tehát annak baja nincs, a szerelőhöz most bedobtam a cuccot. Most mondtam neki, hogy lesz.rom az árat zsír új önindítót rakjunk bele, már a vételkor is ilyen baja volt, akkor kijavították és nem volt baja. Aztán megint megadta magát a cucc és most ismét jelentkezik a hiba. Ott valamivel nagyon nincs rendben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Iqos cigaretta
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Sage Barista Pro - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest