Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• h3lios

addikt

Még jó, hogy pont ma írtam, hogy nem volt semmi gond az autóval... :U

Elmentem receptért az orvoshoz, kimentem tankolni az OMV kúthoz, leparkoltam az autót a hipermaket előtt ahol melózok. Sehol nem volt semmi probléma, a kúton is kiderült, hogy legutóbb túltöltötte a kutas. Mert ugyan annyi hiányzott a benzinből, mint legutóbb és érdekes módon most csak 12 ezret fizettem a múltkori 15 helyett. Ott rendesen ráhúzott még az illető. Nade ! Nem is ez a vicces, hanem amikor indulnék haza indítom az autót és nem indul csak nyekereg az önidító. Vártam vele 1 kicsit, és ugyan az, nyitom ki a motorházat, még 1x próbálok indítani, aztán jön belőle a fekete füst.

Leégett a rohadék már nem először. Legutóbb kb. fél éve mentem vele a városban, amikor indításkor szintén ugyan ez volt a helyzet... Akkor csak javítva lett a cucc, eddig gond nélkül működött, most hirtelen megint megadta magát a cucc. Volt 1 faszi akivel be tudtuk tolni, rendesen ment is a motor, tehát annak baja nincs, a szerelőhöz most bedobtam a cuccot. Most mondtam neki, hogy lesz.rom az árat zsír új önindítót rakjunk bele, már a vételkor is ilyen baja volt, akkor kijavították és nem volt baja. Aztán megint megadta magát a cucc és most ismét jelentkezik a hiba. Ott valamivel nagyon nincs rendben...

Új hozzászólás Aktív témák