- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astrasattila
tag
Szervusztok!
Kicsi Opelomban hangszórócserén gondolkodom. Ebben kérném a segítséget, információt tőletek. Adott egy Alpine CDE - 178BT. Ehhez szeretnék hangszórókat venni. Ajtó, kalaptartó és a csipogó helyekre. A lehetőségét megtartanám egy későbbi erősítő beszerzésének, így tudásban olyan hangszórót keresek, ami elviseli a többletterhelést. Én elsősorban az Alpine hangszóróit részesíteném előnyben, de nyitott vagyok bármire. Főként 2 előadót hallgatok. Péter Szabó Szilva és Tiesto.Tudom, kicsit meredek teljesíteni egy ennyire más hangzást.
Az autó típusa pedig Astra F. Tervben van az autó bitumenlapozása is. Keretösszeget én nem adnék meg konkrétan. Inkább a fejegység tudásához mérten várok ajánlásokat.
Köszönöm!
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kutya topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az autó típusa pedig Astra F. Tervben van az autó bitumenlapozása is. Keretösszeget én nem adnék meg konkrétan. Inkább a fejegység tudásához mérten várok ajánlásokat.