Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astrasattila
tag
Szervusztok!
Kicsi Opelomban hangszórócserén gondolkodom. Ebben kérném a segítséget, információt tőletek. Adott egy Alpine CDE - 178BT. Ehhez szeretnék hangszórókat venni. Ajtó, kalaptartó és a csipogó helyekre. A lehetőségét megtartanám egy későbbi erősítő beszerzésének, így tudásban olyan hangszórót keresek, ami elviseli a többletterhelést. Én elsősorban az Alpine hangszóróit részesíteném előnyben, de nyitott vagyok bármire. Főként 2 előadót hallgatok. Péter Szabó Szilva és Tiesto.Tudom, kicsit meredek teljesíteni egy ennyire más hangzást.
Az autó típusa pedig Astra F. Tervben van az autó bitumenlapozása is. Keretösszeget én nem adnék meg konkrétan. Inkább a fejegység tudásához mérten várok ajánlásokat.
Köszönöm!
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az autó típusa pedig Astra F. Tervben van az autó bitumenlapozása is. Keretösszeget én nem adnék meg konkrétan. Inkább a fejegység tudásához mérten várok ajánlásokat.