Hirdetés
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astrasattila
tag
Szervusztok!
Kicsi Opelomban hangszórócserén gondolkodom. Ebben kérném a segítséget, információt tőletek. Adott egy Alpine CDE - 178BT. Ehhez szeretnék hangszórókat venni. Ajtó, kalaptartó és a csipogó helyekre. A lehetőségét megtartanám egy későbbi erősítő beszerzésének, így tudásban olyan hangszórót keresek, ami elviseli a többletterhelést. Én elsősorban az Alpine hangszóróit részesíteném előnyben, de nyitott vagyok bármire. Főként 2 előadót hallgatok. Péter Szabó Szilva és Tiesto.Tudom, kicsit meredek teljesíteni egy ennyire más hangzást.
Az autó típusa pedig Astra F. Tervben van az autó bitumenlapozása is. Keretösszeget én nem adnék meg konkrétan. Inkább a fejegység tudásához mérten várok ajánlásokat.
Köszönöm!
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az autó típusa pedig Astra F. Tervben van az autó bitumenlapozása is. Keretösszeget én nem adnék meg konkrétan. Inkább a fejegység tudásához mérten várok ajánlásokat.