Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
Erről jut eszembe.
Parkolok a nagyboltnál lehúzott ablakkal, egyszer csak ütemes fémes nyüszögés kintről (alapjárat ütemében), mint amikor csapágyas valamelyik görgő. Lejátszódott a fejemben az összes variáció: vízpumpa, valamelyik feszítő, generátortárcsa. Közben pörögtek az ezresek/tízezresek lelki szemeim előtt.
Álltam egy helyben alapjáraton, közben füleltem. Gázadás, nem változik az ütem. Mondom mi a gyösz? Finoman kigurulok a parkolóhelyről-vissza. Ütemes fémes nyüszögés marad. Szentségelve felpöccintem a motorháztetőt, leállítom a motort.
Hang marad....Felnézek a fára ami alá beálltam és egy öklömnyi madár adta ki a hangot
De olyan élethűen és kitartóan, hogy simán elhittem. Azt hittem felmászok és lerúgom onnan, de szegény nem tehetett róla, hogy ezt így betanulta 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De olyan élethűen és kitartóan, hogy simán elhittem. Azt hittem felmászok és lerúgom onnan, de szegény nem tehetett róla, hogy ezt így betanulta