Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Sziasztok! Tegnap úton hazafelé az autópályán, 130-as tempónál pár percenként (5-10) elkezdett rángatni az autó. (Meriva, dízel, 2004-es, Y17DT motorral.) Pár másodpercig tartott egy-egy ilyen szakasz, és csak egész aprókat, de érezhetően. Érdekes módon erő ilyenkor is volt, tudtam gyorsítani. Alacsonyabb tempónál aztán ezt nem tapasztaltam, de lehet, hogy csak azért mert nem pörgött úgy a motor. Mitől lehet ez? Lehet, hogy üledékes a gázolja az autóban? (Csak hazafelé kezdte, amikor az alsó negyed körül járt az üzemanyag szint mutató.) Vagy másra kellene gyanakodnom? Nem sokára indulunk Horvátországab, és nem szeretnék az út mellett maradni vele.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest