Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
h3lios
üzenetére
"Audis paraszt fogja magát és a szembe sávból bevág elém és befordul a keresztben futó kisutcába..."
Ilyen "biztosan elférek, mert a Halálosabb Iramban is simán ment" jellegű idiótákkal van tele a forgalom. Vesznek maguknak valami 10+ éves erőgépet, alufelni, sötétítés, frincfrancok és rögtön az utak császárának képzelik magukat.
(#59743) F_Gergely: Pont akartam én is linkelni a múltkori téma miatt. Én ezért nem vagyok hajlandó ilyeneket telefonon keresztül megbeszélni. A hívást rögzíteni csak a másik fél engedélyével lehet, különben cseszheted egy jogi helyzetben, élből kizárják mint bizonyítékot. Ezzel szemben ami le van írva, az bármikor visszakereshető és bizonyításra felhasználható.
Én a társasházi közös képviselettel szívtam meg még két éve, telefonon arról tájékoztattak, hogy az előző közös képviselet valamit elszúrt és nagyobb összegű túlfizetésbe kerültem, így nem kell közműveket meg közös költséget fizetnem, amíg le nem lakom. Mondtam királyság, nem is foglalkoztam vele. Kiderült, hogy az istenbarmák elnéztek egy sort és a szomszéd lakásnak volt túlfizetése, nekem így viszont bő 160 ezer forintos hiány keletkezett. Letagadták, hogy telefonon nekem mit mondtak, nem volt semmi bizonyítékom, csak egy hivatalos felszólításom, hogy rendezzem a tartozást 8 napon belül, vagy jogi útra terelik a követelést (bérlem a lakást, ki is lakoltathattak volna).
Azóta semmit nem vagyok hajlandó telefonon letárgyalni, minimum azt kikötöm, hogy legyen írásban is megerősítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OLED TV topic
- Amazon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Alkoholista nevelde
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest