- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
válasz
zeus_2k14 #11072 üzenetére
Sziasztok
Korábban ugye írtam, hogy hogy jártam. Azóta küldtek 2 db megfelelő memória kártyát. Én a rosszakat vissza küldtem. Az lenne a kérdésem, hogy mikor leveleztem velük, akkor visszatérítést írtak, hogy hibáztak. Ilyenkor a kártyák árait visszatérítik, vagy mi a szokás ilyenkor?
-
warcat
veterán
válasz
agaron #11077 üzenetére
Adding address to Amazon de:
Mein Konto > Einstellungen: Neue Adresse hinzufügen > ATTENTION: The first line must always be Mailboxde.com GmbH name, so it is necessary to solve as follows> Vor- und Nachname: Mailboxde.com GmbH>
Firmenname: Kovács Pistike, ID 999666
> Straße und Hausnummer: Äussere Weberstr. 57 >
Stadt: Zittau
> Bundesland/Kanton: Sachsen (optional)
> Postleitzahl: 02763 >
Land: Deutschland >
Telefonnummer für Rückfragen: Your telephone number with area code (e.g. +420).
Neked tehát +36306969699Use your Mailbox as shipping address (Versandadresse / Lieferadresse).
Your billing address (Rechnungsadresse) must be the same as your home address. -
agaron
tag
Sziasztok!
Meglehetosen benanak erzem magam, de kisse megzavarodtam, hogy mailboxde esetben hogyan is kellene megadni a cimet.
Ugye adott ez a form:Amit kaptam cim az pedig ez:
Mailboxde.com GmbH
My Name, ID <somefakeID>
Äussere Weberstr. 57
02763 Zittau
GERMANY
Amint beirtam nevnek a Mailboxde.com GmbH-t mar hibara futott, szoval talan nem igy, illtve nekem a telefon is kotelezonek tunik, amit pedig a fentiben nem latok (vagy oda mehet a sajat?)Szoval ha valaki tudna instrualni, azt megkoszonnem
Google annyira nem volt a baratom, mert habar hasonlo formot mutogattak, az megis par ponton mas volt, gondolom regebbi cimformatum.
-
vacs
veterán
Üdv.
Liebherr FreshAir aktívszénszűrőt keresek: [link]
Ha jól tudom amazon is egy piactér is, az összefoglalóban erről nincs semmi?!
Segítsetek kérlek, hogy melyik termék Amazon forgalmazás?
És ezt honnét lehet tudni?Szerk:
És GORENJE H10883187 szűrő is kellene: [link]
Itt az első találat a jó, de ez nem rendelhető? -
zeus_2k14
senior tag
válasz
zeus_2k14 #11072 üzenetére
Most levelezgetek velük, lehet hülyeséget csináltam.. Kaptam választ, küldenek ugyan olyan kártyát, amit rendeltem. Azonban az újraküldésnél is 2db szerepel, illetve intéztek visszaküldést is. Ott is a 2 kártya szerepel. Most attól tartok, hogy majd belekötnek abba, hogy 2 db különböző kártyát küldök vissza. Mi tévő legyek?
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Rendeltem már pár cuccot az Amazon.de -ről , most is pl 1 hete. Biztonsági kamerához rendeltem memómirakártyát, 2 db 128GB-s kamerába való kártyát. Azonban az egyik jó, a másik nem, mivel helyette egy sima 512 GB-s kártyát küldtek. Sandisk mindegyik. Viszont a 2 kártya közt van 25 euro különbség kb. Mi tévő legyek, hogyan tudom nekik jelezni? Megmondom az őszintét, saját költségre nem szívesen küldeném vissza, viszont így nekem ez felesleges, plussz nem is ezt rendeltem.. Hogy tudom jelezni nekik, mi a menete? Német Amazonról rendeltem, azonban az Olasz amazonról jött, olaszokon keresztül..
-
Sziasztok. Nagyon rég vásároltam az Amazonról, ma 8 órakot vettem valamit, vissza is igazolták, ott van rendelések részben, de mostanáig még nem vonták le a pénzt. Bankkártya volt megadva, azzal nincs gond. Más hasonló helyeken azonnal lekapják az összeget. Itt nem így van?
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Rendelni szeretnék, azonban ezt most nem értem. Oké, hogy a csomagolásról van szó, de akkor kiveszik a gyártó dobozából és áttrakják a sajátukba? Vagy pedig egy plussz csomagolásba? Igazából 3 termékről van szó amit rendelek, abból az egyik "egyéb" biztonsági cucc.
-
törölt tag
válasz
Lacpac #11049 üzenetére
A cuccot megvettem máshol, az Amazonnak írtam egy emailt erre a címre "eu-privacy@amazon.de" hogy töröljék a fiókot GDPR emlegetésével, visszaírtak egy másikról, hogy tényleg akarom, válasszal erősítsem meg, aztán ennyi, nem kaptam se új levelet hogy megtörtént vagy valami. Senkiházi cég, abban sem bízom a törlést képesek normálisan megcsinálni, de most nem foglalkozom vele.
-
nightmare13
őstag
válasz
radi8tor #11061 üzenetére
Remélhetőleg a UPS probléma megoldódik a jövőben, mert elvileg az Amazon szerződést bontott velük (hogy csak a USA-ban, vagy globálisan, nem tudom sajnos).
Nálam simán berakta a futár, hogy nem tudta átadni, így leadta csomagponton. Csomagponton kiderült, hogy még nem adta le, de felhívja a futárt... Aznap 1 körül tudtam érte visszamenni, hogy nagy nehezen megkapjam a terméket. -
Jester01
veterán
válasz
radi8tor #11061 üzenetére
In case you still wish to reorder the items please go ahead and place a new order and let us know the order we'll refund the shipping cost when the item deliver to you let us know.
Further we have taken this as a feedback for the carriers and we would work upon it internally so that customer like you do not have to such issues again in future.
-
:AMF:
senior tag
válasz
Jester01 #11060 üzenetére
Ugyanígy jártam, nekem is kettő csomag jött, az első Express One-al ideért, a UPS nem. Láttam a nyomkövetési adatokban, hogy utolsó kézbesítési kísérlet volt. Hívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták még nem küldték vissza. Csináltak egy "címadat frissítést", ezek után újra megpróbálják kiszállítani. De mivel emailt nem küldenek, a futár pedig nem hív, így nem tudni mikor.
radar: Ha legördíted a Product specifications részt, a végén van egy Warranty&Support bekezdés.
-
radar
tag
Megszeretném vásárolni ezt a terméket.
[link]
Kérdésem, hogy hány év garancia van a fenti terméken mert nem látom az oldalon és ingyenes e a visszaküldés garancia esetén.
Köszönöm! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Jester01 #11060 üzenetére
Mindenképp jelezd feléjük a problémát. Valószínű a UPS-el küldött csomag másik országból jött volna ahonnan UPS olcsóbban szállít. Nálunk viszont hulladék minőségű szolgáltatást nyújtanak - valószínű alvállalkozóhoz került a csomagod.
Arra szerintem nincs mód, hogy más szolgáltatót válassz. Nem tudom milyen megoldást javasolnak, ez sokszor az ügyintézőn is múlik. -
Jester01
veterán
amazon.de két csomagban küldte a rendelésem. Az első ExpressOne lett, azt rendben megkaptam. A második sajnos UPS, ők szó nélkül visszaküldték azzal, hogy "a címzett nem akarta a terméket, és elutasította a kézbesítést" ami persze nem igaz. Amazonon látom, hogy canceled meg hogy visszautalják a pénzt de azóta véget ért az akció így ha megint megrendelném az már +30EUR lenne. És ha azt megint az UPSre bíznák akkor nem lennék előrébb.
Ha írok valamit amazonnak van rá esély, hogy visszatérítés helyett elküldik megint, mondjuk nem UPS-sel? Vagy esetleg adnak kupont, hogy meg tudjam venni a teljes áron (bár nem az ő hibájuk volt).
-
Met
nagyúr
Amazon.de-n a listaár nettó és checkout-nál teszi rá a 27%-ot, vagy német áfas a listaár (ami mennyi?) és checkout-nál egészíti ki 27%-ra?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Hol találom azt hogy pl. a német Amazonon egy adott termékre mennyi garancia van? Volt olyan termék aminél a leírásban szerepelt az 5 év, más terméknél nem említik. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
smallmer #11046 üzenetére
Javaslatom: keress itt egy segítőkész fórumtársat.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy 180 x 80 -as asztallapot rendelni a német amazonról (igazából mindegy, hogy melyikről), viszont nem szállítanak ekkora csomagot csodás hazánkba. Van valami ötletetek, hogy hogyan tudnám hazaimádkozni? Ausztria 1 órára van tőlem, de nincs címem ott ahová tudnék rendelni. Mailboxde-nek írtam, ők sem tudják elküldeni.
-
fatal`
titán
Ha az Amazon az eladó és/vagy a szállító, akkor nem kell fizetni semmit. A szállító változó, de nem sima posta. Van, amit a helyi postával küldenek, azt itthon express one hozza (ez többnyire a német oldalon szokott lenni), van, amit UPS, de emlékeim szerint hozott már csomagot a DPD is.
-
Llew
senior tag
Ha olasz amazonról rendelek valamit, akkor azt posta vagy valamelyik futár hozza ki itthon? Illetve kell még ott vmit fizetni a feltüntetett ár+szállítási díjnál?
-
warcat
veterán
válasz
Livius #11041 üzenetére
Ahogy előttem írták, ha gond van sok macera vele, és meg kell bíznod abban aki felmérte a termék állapotát amazonnál. Alapvetően nem szabad magának a terméknek sérültnek lennie.
Én vettem egy eredetileg 500 eurós 1600W platinum tápot 239€-ért a fenti leírással, és vélhetően vagy valaki amazonnál, vagy a futárszolgálatnál amivel kiküldték, olyan állapotba hozta a külső csomagolást, mintha komolyan kutya szájából lett volna kirángatva a doboz - ugyanakkor ezek a tápok brutál jól be vannak csomagolva belül fóliahabba, nulla esély volt rá hogy megsérüljön, és még csak ki sem volt bontva, teljesen vadiúj, hibátlan, összes tartozékával lett az enyém féláron.
De mi történik, ha olyan termékről van szó, amivel lehet trükközni és nem veszik észre?
Kicserélt memóriamodulok pl régi DDR3-ra, vagy visszament egy SSD amire rápörgettek pár TB adatot stb.Neked kell mérlegelni, az biztos, hogy helyben Németországból sokkal könnyebb korrigálni.
-
Livius
őstag
Sziasztok,
Amazonon vannak olyan termékek amik olcsóbban is megvehetők "Item will come in original packaging. Packaging will be damaged." verzióban.
Van erről valakinek tapasztalata hogy ez mit jelent? Ilyenkor csak a csomagolás sérült, de benne a cucc random sérült vagy nem? -
törölt tag
Nem tudtok valami jó akcióról mostanában? Laptopot vennék.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Remiel #11037 üzenetére
Nem jellemző, én még sosem kaptam használt cuccot ha újat rendeltem.
A rendeléstörténetet megnézted, valóban újat rendeltél? Néha berakja alapértelmezettnek a használtat és ha kifejezetten nem kattintasz az új termékre, akkor simán megveszed a használtat. (tapasztalat - egyszer sikerült nekem ilyenbe belefutni)
-
Remiel
őstag
Rendeltem egy új egeret és itt az újon van a hangsúly. Ma megjőtt Amazon warehaus matricával, cellux-al leragasztva, kábel nélkül és a doboz alja belül olyan, mintha valami matricát vagy bármit ami oda volt tapasztva letépték volna.
Ezt úgy mégis hogy gondolják? Természetesen megy vissza. Rendeltem egy fülhallgatót pár hete az megjött 4 nap alatt, erre vártam több mint 2 hetet.
Megszokott dolog ez az amazonnál, hogy új termék helyett küldenek egy ránézésre már egyszer visszaküldött hiányos darabot?
-
Tímeaa
újonc
Rosszul írtam: bankartyaval fizettem. Küldök képet. Szted van rá esély, hogy visszautalják?
-
Tímeaa
újonc
Sajnos nem zárolta a bank az összeget, hanem el lett utalva az Amazon-nak. Jelentettem a banknál a pénz visszafizetésèt, mivel nincs megrendelés, de még nem történt semmi.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Tímeaa #11028 üzenetére
Ha törölték a rendelésedet akkor vissza fogod kapni a pénzt amint feloldja a zárolást a bankod.
Azt nézted hogy zárolva van az összeg vagy már beterhelődött a számládra?Írni Amazonnak így lehet. Alkalmazd ezt az indiai oldalra.
-
Tímeaa
újonc
December 11.-èn rendeltem az amazon.in oldalról, de sajnos a rendelèsem nincs meg az oldalon. Azt irja, hogy az elmúlt 3 hónapban nem rendeltem semmit. Pedig rendeltem és le is vonta a 20 £-ot. Sajnos nem tudom hová írjak. Csomagot így nem várok, mivel nem találhato megrendelés, de viszont kérném így vissza a pénzem. Jelentettem a bankomnál, de még nem történt semmi. Valaki tud valami e-mail címet, ahol el lehet érni az amazon ügyfélszolgálatot?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tsanya7575 #11025 üzenetére
Azokat mindig a vásárlás pillanatában fizeted, sosem utólag. De ilyen nincs marketplace eladó esetén.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tsanya7575 #11023 üzenetére
Németországból nem jön rá semmi, mert EU-n belüli vásárlás magánszemélyek részére vámmentes.
-
tsanya7575
újonc
Sziasztok!
Ha amazon.de-ről rendelnék, de:
- nem amazon a szállító, hanem egy másik német cég
- checkout-nál a szállítási költségen kívül nem jelenik meg semmilyen plusz költség,
akkor mi mindent kellene még várhatóan fizetnem, mire hozzám érne a termék?
A "duty & tax" kalkulátor szerint semmit, de az nekem nagyon gyanús.Köszi előre is!
-
akey
tag
Sziasztok,
Török prime előfizetésem van és Revoluttal fizetek.
Tegnap levonta a havidíjat és egyből sztornózta.
Ma frissítettem a fizetési módot és megint levonta maj sztornózta.
Járt valaki hasonló módon? -
warcat
veterán
Én azért arra tippelek, hogy be van válogatva valami a rendelésbe, ami ténylegesen nincs raktáron, raktáron lévő még ideér normál szállítással is.
Ha nincs akkor csak túlbecsülik és biztosra mennek, nekem most a német címre rendelt dolgokat is kihozzák 2-3 nappal korábban a jelzettnél.
Extrát biztos nem fizetnék, ha nem ajánl fel karácsony előtti dátumot úgy. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
RudiLicenc #11019 üzenetére
Persze azzal nincs is semmi gond tekintve hogy 2 országon át jön a csomag és itthon ExpressOne nyakába zúdul.
Én 2-án napközben rendeltem valamit normál szállítással és talán holnap hozza ExpressOne mert tegnap már az országba került.
Szóval ha kell a cucc karácsony előtt akkor rendeld meg minél előbb expressz szállítással, ez kb azt fogja jelenteni, hogy hamarabb sorrakerül a csomagolásnál. -
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
RudiLicenc #11017 üzenetére
Gondolom azért írnak Január 2-t, mert addig nem reklamálhatsz érte. Természetesen korábban megérkezhet, de legkésőbb 2-ig.
Melyik Amazon oldalon van ez? -
Sziasztok,
Van tapasztalat, hogy a képen látható esetben melyik szállítást érdemes kérni?
Szeretném ha ideérne még jövőhéten, szívesen ki is fizetném az Expedited felárat, de elég érdekes ez a várható kézbesítési idő. Tényleg reális, hogy akár gyorsabb is lehet az ingyenes szállítás?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Marci79
senior tag
Sziasztok! Van tippetek rá, hogy mi a büdös lószerszám baja lehet? Hiába írom be a karaktereket nem lép tovább. Jelen esetben d2q2d8 Már vagy 20 perce ezzel szivat. Frissít egy újra mindíg, mikor a folytatásra nyomok. Ha hibásan írom be értelemszerűen pirossal jelzi.
-
IG55
senior tag
Üdv!
Amazon.de-n és amazon.it-n történő vásárlások között van-e valami előny/hátrány a másikhoz képest, persze az árat leszámítva?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
warcat
veterán
Jelenleg normális a sok csomag miatt, plusz készleten volt mindkettő rendeléskor?
Nekem grocery jellegű rendelést német címre 3 napba telt az előrejelzett pénteki 4. nap helyett, másik darabját ami hétfőre ígértek azt mostanában adják fel szerintem.
Amikor ekkora ablakot adnak meg az nem véletlen, ha magyar címre kérted akkor kb hétvégéig+1-2 nap feladják és még talán megkapod jövőhéten.
El vannak havazva minden téren, lesz normál hó, sok az ünnepi rendelés és a csomagszállítók is le vannak terhelve
-
D-Roy
tag
Hello,
Első rendelésem. 30-án rendeltem egy Questet és két Kiwi kiegészítőt amazon.de-ről, dec. 7-16 között írja az érkezést. Normális, hogy még a dispatchet sem érte el a folyamatjelző? Köszi
-
Ciccuka
veterán
Amazon.de-re van valami kupon most?
-
DonMedve
addikt
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest