Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trassher

addikt

válasz Declare #59172 üzenetére

Tavaly vittem el nyáron, a harmadik szerelő tárta fel mi a hiba, az első kettő csak a pénzt vette el meg az alkatrészt tette tönkre. Nyíregyházán van akihez holnap viszem, csak klímával foglalkoznak. Ez volt a tanulópénz számomra. Klímahűtőt kell cserélni az autómban. Valamelyik előző okos úgy rakta össze, hogy rossz hűtőt rakott be. Így most 2 darab szárítószűrő van a rendszerben (egy a hűtő hengeres oldalfalában, egy pedig a rendszerbe kapcsolva), az egyik kipukkant és eldugította a hűtőt.

RocknRoller: Kérdés melyik motorral szeretnéd. A korai szíjasok közül van amelyik eheti az olajat de nem jellemző. A későbbi twinportos motorok láncos vezérlésűek, ezeket kicsivel jobbnak tartják. Főbb defektek igazából nincsenek az egr szelep koszolódásán kívül, bár szerintem egy üzemszerű. Kényelem és biztonság egyén kérdése, vannak 10 légzsákos példányok is. Én 183-4cm vagyok és 88-90 kg, elférek benne, nekem kényelmes. Fogyasztása lábfüggő. Klímás adatot nem tudok mondani csak vegyeset. Nálam pálya - országút - városra most 6,7 liter jött ki. Pályára mondjuk nem épp ideális, óra szerinti 140-nél 4250-et forog + itt már kicsit zavaró a motor hangja.

Kickass: Nagyon nincs alapom mivel nekem tisztítással, olaj és gáztöltéssel volt annyi amennyi.

Új hozzászólás Aktív témák