Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
Ha nem Janibácsi műhelyében volt az autó - de még ha ott is volt, akkor is - kell tudniuk igazolni valamilyen módon, hogy azt az alkatrészt amit beépítettek márpedig ők szerezték be, méghozzá gyári, új állapotban. A minimum, hogy náluk van egy számla róla, de egy kiadásról szóló biztosan kell legyen ott, ahonnan állítólag vették. Mert ugye az ilyen nem terem meg az uborka mellett a kertben. Ha ez bukik, akkor nyalják meg a saját könyöküket.
Lehet elég ráijeszteni a srácokra, de ha nem, én tuti nem hagynám annyiban. Simán megmondanám, hogy márpedig ezt én nem kértem, úgyhogy szevasztok. Az meg nem létezik, hogy nem engedtek volna el az autóval, mert olyat találtak, hogy 3 méter múlva lerohadsz. Akkor is a te döntésed kéred-e a javítást vagy sem. De mondom a legegyszerűbb, hogy fényképekkel dokumentálva van az előtte-utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony PSP
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ubuntu Linux
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest