Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Hat ez az!!! Viszont mivel kell az auto, pereskedni birosagra jarni nekem nincs idom se penzem se turelmem...
Meg honnan tudjam valoban csereltek ki valami csovet? Honnan tudjam hogy valoban gyari alkatreszt tettek be? (Azt mondtak azert 36 mert gyari GM) Honnan tudjam hogy a kompresszor nem ok baxtak el valamit?
Annyi ketelyem, aggalyom van, EGR-t nem kertem hogy nyuljanak hozza, es onnan indult az egesz tortenet hogy azt mondtak 2 nap, de max 1 het ha varni kell alkatreszre. Le se adom ha tudom 3 het lesz... foleg ha tudom ennyire le akarnak huzni
De most mi a francot tudok csinalni? Ha beulok es elhajtok fizetes nelkul akkor engem jelentenek fel, bar se munkalap se ajalnatkeres semmi papirmunka nem volt...(#59136) trassher
Pont ez az hogy azert kerult klimashoz az auto mert nem mukodott. Azt mondtak elengedte a gazt ezert nem.mukodik, mondtak megnezik hol enged a rendszer es utana mondtak valami cso elvan repedve ezt kell kicserelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Projektor topic
- Automata kávégépek
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- S21 Dobozában 128/8
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest