Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Met: Metallica: M72 World Tour
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Én úgy gondoltam hogy 2L 20% ecet, a maradékot pedig vízzel pótolom. Vagy még több ecetet tegyek bele? Igen, úgy akarom hogy felmelegedjen a motor. Nyisson a termosztát is, mindent átjárjon.
Viszont azt nem tudom hogy hogyan lehetne szinte teljesen kicsorgatni belőle a piszkos hűtő vizet. Erre van esetleg valami ötleted ?De most már kezd elegem lenni ebből a kocsiból.
A kocsi árának a kétszeresét költöttem már rá. Aztán hiba hátán hiba. Pedig alig használom és 3 vagy 4 éve van nálam. Pontosan most nem is tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Segway KickScooter F2 Plus E
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A kocsi árának a kétszeresét költöttem már rá. Aztán hiba hátán hiba. Pedig alig használom és 3 vagy 4 éve van nálam. Pontosan most nem is tudom.