Hirdetés
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot
- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Kamu AI ismeretterjesztő shorts videók
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luck Dragon
támogató
-
GoodSpeed
veterán
Kell neked ilyen konnektor…
A Belkinnél innovációnak könyvelték el.😁
-
Luck Dragon
támogató
-
GoodSpeed
veterán
Engem mondjuk nem zavar a kijelző. Látom rajta, amit kell, viszont az nagyon tetszik, hogy a rajta futó szoftver meglepően fürge.
A másik nagy előnye, hogy a kijelző 90 fokos elforgatása is gond nélkül működik, látszik, hogy erre is gondoltak a tervezésnél. Egyszerűen szeretem. Sokat utazom, mindig más konnektornál kell töltenem, és a kijelzőt úgy tudom beállítani, ahogy nekem kényelmes.
Az sem utolsó szempont, hogy nem kell öt különböző töltőt magammal cipelni. Egyszerre négy eszközt tudok tölteni.Igaz, hogy az egyik port még USB-A, de egy USB-A–USB-C kábellel gyakorlatilag minden USB-C-s lett.
Mindent lecseréltem, ami még USB-A csatlakozós volt.Tegnap este például így nézett ki a felállás: egy EliteBook, két telefon és egy fülhallgató lógott rajta egyszerre. Pontosan erre találták ki ezt az eszközt.
Imádom.

Nálam ez az elforgatás nem lépett életbe. 45 fokban van az aljzatban, de jó is, hogy nem forgatta el. Már ebben is giroszkóp van.

-
Luck Dragon
támogató
Az megvan megvan mindenkinek, hogy azon megy a téma/vita, hogy nem jelzi ki az LCD folyamatosan a dolgokat, meg algoritmus, meg pl a Vention esetében a Specs része a kijelző mérete, felbontása és annak fényereje (500nit amúgy). Még 1* mondom, egy töltőről van szó. Amit akár 1 éve is még úgy kezeltünk, hogy bedug, tölt, PONT! Most meg nézzük (legalábbis én), hogy milyen port milyen szabvány, GaN legyen, PPS-t milyen számok között rud és ha több portos módban van, akkor azt hogyan balaszolja. Mi van veled világ?
Az Ankernek van talán a 160W-osa ami már appos
Egyébként ha Alin körbe néztek, én legalább hozok 10 felé (ha az Anker az etalon) Anker hasonmást olyan specs-el és dobozzal, küllemmel, hogy nem tudod megmondani melyik a jó minőségű. Egyes véleményekből derülnek ki turpisságok melyik melegszik túl már 60W körül, de még az is egy szép szám és mellé működik a AI-nak nevezett hűtési megoldása, mint az Ankeré.
Sokan, sőt a többség úgy van a töltővel/kábellel, mint fent írtam. Én meg nem, nagyon nem. Meséli kollégám is hogy így nem tölt úgy tölt, de az így viselkedik. Sokaknak nincs foggalmuk arról mi ez a töltés témakör. Sokan a Wattokat is úgy veszik, hogy ami oda van írva az végig annyi és a fejükben az a szám úgy él, hogy a 60 kisebb mint a 100 és akkor az lassú. Röviden: A többség a bedug, tölt ennyi vonalon mozog.Engem mondjuk nem zavar a kijelző. Látom rajta, amit kell, viszont az nagyon tetszik, hogy a rajta futó szoftver meglepően fürge.
A másik nagy előnye, hogy a kijelző 90 fokos elforgatása is gond nélkül működik, látszik, hogy erre is gondoltak a tervezésnél. Egyszerűen szeretem. Sokat utazom, mindig más konnektornál kell töltenem, és a kijelzőt úgy tudom beállítani, ahogy nekem kényelmes.
Az sem utolsó szempont, hogy nem kell öt különböző töltőt magammal cipelni. Egyszerre négy eszközt tudok tölteni.Igaz, hogy az egyik port még USB-A, de egy USB-A–USB-C kábellel gyakorlatilag minden USB-C-s lett.
Mindent lecseréltem, ami még USB-A csatlakozós volt.Tegnap este például így nézett ki a felállás: egy EliteBook, két telefon és egy fülhallgató lógott rajta egyszerre. Pontosan erre találták ki ezt az eszközt.
Imádom.

-
Kolondrum
félisten
https://www.amazon.de/dp/B07RLL59DW Már nem kapható.
https://www.amazon.de/dp/B0C4XVMT81
https://www.amazon.de/dp/B09LLRNGSD Ez már egyértelműen PPS támogatású.
Asus ADP 45EW Z - 45W-s notebook USB-C töltő.
30W Apple power adapter.
240W USB-C Adapter 80Gbps A linken látszó kijelzőnél kicsit rosszabb a kijelző, de használható.Az összes Anker töltő használatban van.
Köszi a linkeket.
Egy ilyen rendeltem. Toocki X111 C4
-
Hieronymus
veterán
https://www.amazon.de/dp/B07RLL59DW Már nem kapható.
https://www.amazon.de/dp/B0C4XVMT81
https://www.amazon.de/dp/B09LLRNGSD Ez már egyértelműen PPS támogatású.
Asus ADP 45EW Z - 45W-s notebook USB-C töltő.
30W Apple power adapter.
240W USB-C Adapter 80Gbps A linken látszó kijelzőnél kicsit rosszabb a kijelző, de használható.Az összes Anker töltő használatban van.
-
Kolondrum
félisten
Valahol félúton van az optimum.
Én vettem párban USB-C teljesítményt kijelző toldalékot. Feszültség, áramerősség, Watt.
Folyamatosan jelez ki minden töltő mellett. Szabályozni a töltendő eszköznek kell, nem nekem. PPS és a majd megjelenő AVS (Adjustable Voltage Supply) támogatja.Belinkelnéd milyen eszközöket használsz?
-
Kolondrum
félisten
-
Hieronymus
veterán
Az megvan megvan mindenkinek, hogy azon megy a téma/vita, hogy nem jelzi ki az LCD folyamatosan a dolgokat, meg algoritmus, meg pl a Vention esetében a Specs része a kijelző mérete, felbontása és annak fényereje (500nit amúgy). Még 1* mondom, egy töltőről van szó. Amit akár 1 éve is még úgy kezeltünk, hogy bedug, tölt, PONT! Most meg nézzük (legalábbis én), hogy milyen port milyen szabvány, GaN legyen, PPS-t milyen számok között rud és ha több portos módban van, akkor azt hogyan balaszolja. Mi van veled világ?
Egyébként ha Alin körbe néztek, én legalább hozok 10 felé (ha az Anker az etalon) Anker hasonmást olyan specs-el és dobozzal, küllemmel, hogy nem tudod megmondani melyik a jó minőségű. Egyes véleményekből derülnek ki turpisságok melyik melegszik túl már 60W körül, de még az is egy szép szám és mellé működik a AI-nak nevezett hűtési megoldása, mint az Ankeré.
Sokan, sőt a többség úgy van a töltővel/kábellel, mint fent írtam. Én meg nem, nagyon nem. Meséli kollégám is hogy így nem tölt úgy tölt, de az így viselkedik. Sokaknak nincs foggalmuk arról mi ez a töltés témakör. Sokan a Wattokat is úgy veszik, hogy ami oda van írva az végig annyi és a fejükben az a szám úgy él, hogy a 60 kisebb mint a 100 és akkor az lassú. Röviden: A többség a bedug, tölt ennyi vonalon mozog.Valahol félúton van az optimum.
Én vettem párban USB-C teljesítményt kijelző toldalékot. Feszültség, áramerősség, Watt.
Folyamatosan jelez ki minden töltő mellett. Szabályozni a töltendő eszköznek kell, nem nekem. PPS és a majd megjelenő AVS (Adjustable Voltage Supply) támogatja. -
GoodSpeed
veterán
Ugreen 160W-os töltője is jó lehet. Maga a márka miatt, de találtam egy oldalt ahol darabokra szedték. EU kivitel nincs, csak átalakítóvak. 23K körül.
A Baseus-nak is van a 140W-os PicoGo feje, az sincs EU-s, de a 100W-osból igen. Utóbbiknek oldalt van rendes nyomógombja.
Ha előbb látom az Ugreen-t, akkor azt veszem, de sztem jó lesz ez. -
Kolondrum
félisten
Ugreen 160W-os töltője is jó lehet. Maga a márka miatt, de találtam egy oldalt ahol darabokra szedték. EU kivitel nincs, csak átalakítóvak. 23K körül.
A Baseus-nak is van a 140W-os PicoGo feje, az sincs EU-s, de a 100W-osból igen. Utóbbiknek oldalt van rendes nyomógombja.
Ha előbb látom az Ugreen-t, akkor azt veszem, de sztem jó lesz ez. -
Kolondrum
félisten
Sokan, sőt a többség úgy van a töltővel/kábellel, mint fent írtam. Én meg nem, nagyon nem. Meséli kollégám is hogy így nem tölt úgy tölt, de az így viselkedik. Sokaknak nincs foggalmuk arról mi ez a töltés témakör. Sokan a Wattokat is úgy veszik, hogy ami oda van írva az végig annyi és a fejükben az a szám úgy él, hogy a 60 kisebb mint a 100 és akkor az lassú. Röviden: A többség a bedug, tölt ennyi vonalon mozog. -
GoodSpeed
veterán
Amúgy nekem egy kicsit csalódás az Anker LCD-je, mert nem állítható hogy folyamatosan jelezze ki az állapotát.
-
GoodSpeed
veterán
Az a problémás, hogy mivel ezeket is algoritmusok menedzselik, ha rájönnek, hogy valamit frissíteni kellene, nem lehet. Ellentétben mondjuk a Prime-mal.
-
Luck Dragon
támogató
-
Kolondrum
félisten
Lehet az enyém korai kiadás , oroszlán pedig nem rég vette.
Engem ezek nagyon érdekelnek. Miért más a bele? Mitől jobb az vagy rossz a régi?
-
Luck Dragon
támogató
-
Kolondrum
félisten
Nicsak, alverziók vannak ebből is? Vettem szűk egy éve egy Ugreen Nexode Pro 45W töltőt. Minap még 1-et. X707 a fedőneve. Még a gyártó oldalán sem szerepel, ritka. Az egyik 1g-al könnyebb
Vajon miért? Költői. -
Luck Dragon
támogató
-
GoodSpeed
veterán
Hőmérséklet kijelzés nekem nem ilyen.
Hanem?
-
Luck Dragon
támogató
-
Kolondrum
félisten
Láttam folyamatos 140W tesztet. 82 fok volt a max a töltő házáb. Azzal sztem sem lesz hosszú életű, de ilyen szinten mint mi toljuk, jó pár év. Én egyébként pár évente cserélek, nem várom meg még magától kihullik valami.
-
Kolondrum
félisten
Az jó mert egy egy töltőt sem húzok ki

Sőt, van ez a alma watch. Annak a töltője egy átok. Bedugod, és már fogyászt, mellé megkavarja az ilyen állomások lelki eletét. Hiába 1w alatt kér ha már ettől balanszolni kezd, a semmire. -
Luck Dragon
támogató
-
Kolondrum
félisten
És mi alapján számol? Mert ha már 1W-ra ketyeg akkor érted. Nekem max 2 telt tölt majd, plafon valami 70W, rövid időn át. Az én használatomban a 24000 óra 21 év üzemidő.
-
GoodSpeed
veterán
Az Anker oldalán fel is van tüntetve, és maga a töltő is méri:
az enyém most 669 óránál jár.
24 000 órára van becsülve, hogy a kondenzátorok bírják, utána vagy megy vagy csere az egész töltő.
Sajnos a GaN töltők jobban ki vannak ennek téve, mint a hagyományosak. -
[K2]
tag
4-6 portos töltők? Ugyan már...
-
Kolondrum
félisten
-
GoodSpeed
veterán
Korábban azt hittem, hogy az Alza saját márkája, de így már nem. Van tőlük minőségi 8K-s DP kábelem és adapterem is. 24 000 H-t írnak teljes várható élettartamnak?
-
Kolondrum
félisten
Köszi látom.
I just found this on AliExpress:
Vention 140W GaN Charger with Smart Display USB C Charger for iPhone 16 15 14 Xiaomi Samsung Galaxy Laptop Phone
https://a.aliexpress.com/_EHJK7fuA Ventiont vinném amúgy, mert nagyon hasonló mint az Anker. Ott van alin a pdf amiben benne van a specs. A Zime kicsit másképp ossza a kraftot szét, biztosan más a bele. A Vention menüje sztem sokkal jobb mint akár az Ankernek akár másnak.
-
GoodSpeed
veterán
Köszi látom.
I just found this on AliExpress:
Vention 140W GaN Charger with Smart Display USB C Charger for iPhone 16 15 14 Xiaomi Samsung Galaxy Laptop Phone
https://a.aliexpress.com/_EHJK7fu -
Kolondrum
félisten
-
GoodSpeed
veterán
-
Kolondrum
félisten
Zime néven is van Alin. 15K. Működik

[kép]Sok kínai gyártó adja ki igyan ezzel a küllemmel. Kicsit más a Sepcs ha több eszköz van rajta. A Zime egy kínai belpiacos brand. Meglátjuk mennyire jó és tartós.
Vannak a Ziménél érdekes dolgok, de nem tudom, hogy kábel vagy minden együtt az amiért furcsán viselkedik. Hosszú leírni. Az Anker mélysége specsje ahogyan elossza a Kraftot ha több az eszköz az nem tetszett, a Zime sokkal barátibb.
Valamilyen úton módon kéne egy Anker is, hogy össze tudjam hasonlítani, de lassan 26k és ennyit sajnálok rá. Pár napja még volt 22-be.
Zime eladva, Vention úton! Előbbi is jó volt, korrekt kis töltő 14.000-ért. a Vention 19000ft. Az egy merőben más menüvel bír, pl látható a feszültség/áram is, illetve tud pár pluszt.
-
Kolondrum
félisten

[kép]Sok kínai gyártó adja ki igyan ezzel a küllemmel. Kicsit más a Sepcs ha több eszköz van rajta. A Zime egy kínai belpiacos brand. Meglátjuk mennyire jó és tartós.
Vannak a Ziménél érdekes dolgok, de nem tudom, hogy kábel vagy minden együtt az amiért furcsán viselkedik. Hosszú leírni. Az Anker mélysége specsje ahogyan elossza a Kraftot ha több az eszköz az nem tetszett, a Zime sokkal barátibb.
Valamilyen úton módon kéne egy Anker is, hogy össze tudjam hasonlítani, de lassan 26k és ennyit sajnálok rá. Pár napja még volt 22-be.
-
Kolondrum
félisten

-
mentor_4
tag
Ilyen GaN töltőt vettem nemrégen. 175 W töltési teljesítmény, 4 TYPE-C port (abból 3 nagyáramú) és 2 TYPE-A port. Mindez 12 eFt-ért
Töléletesen működik, laptopnak tud 20 V-on 3,5 ampert küldeni (lehet, hogy tudna többet is, de a lapos nem kér többet), mellette még tud töltődni róla ~60 W-on egy másik telefon is, illetve egy tablet ~45 W-on.
mennyire melegszik ha rendesen megterheled?
-
Luck Dragon
támogató
-
Csandi
addikt
Megérkezett? Milyen a töltő?
Aha, nagyon fasza, tekerős menü tényleg jó és mindenemet ellátja egyszerre

-
Luck Dragon
támogató
Pont ezen problémáztam, hogy most az új macbook prohoz megvettem a 140w-os apple töltőt aztán van rajta 1 darab usb-c.. akkor ott a telefon töltőm, de tölteni kell a kamerát is, a wireless mikit is a record setupban, a motoros sisakban az intercom egységet, fejest, powerbanket és meg 1-2 dolgot néha, nincs is ennyi helyem kb. bedugni sokszor, illetve a legtöbbhöz nincs is konnektoros egység csak kábel, ugyhogy a laptopból töltöttem még 1-2 dolgot mindig.
Ezzel ez így orvosolva lenne és mindig minden egy helyen egyszerre tudna "up to date" lenni töltöttség szempontjából és utazáskor is 1 darab egységet kell magammal vinni.
Megérkezett? Milyen a töltő?
-
GoodSpeed
veterán
Ha jól látom, most mutatták be az utódját.
https://www.youtube.com/watch?v=vQ8SZvFNDHk&t=88s
és nem jár már hozzá kábel sem.
-
Hieronymus
veterán
-
Oldman2
nagyúr
-
GoodSpeed
veterán
-
Luck Dragon
támogató
-
Csandi
addikt
Szuper! A tekerős navigációt szeretni fogod, jók az animációk, az óra kijelzése és a töltésjelzések is. Tetszeni fog.
Beregisztráltam az Anker weboldalán, így member price-t adott, ami 51 euroval kevesebb mint a listaár. 41 ezer ft volt így

-
Hieronymus
veterán
-
Csandi
addikt
Ehhez nem kell extra. A mosógépen beállítom mikor induljon.
Nem mindig tudod annyira előre, hogy hányra mész haza.
-
Hieronymus
veterán
A mosogép/szárítógép okossága nem azért jó mert szól, hogy mikor végzett hanem azért mert tudod úgy indítani, hogy nem vagy otthon de akkorra végezzen mikor hazaérsz így pl. (mosógép esetében) nem poshadnak bele a ruhák meg gyűrődnek szét. Ha sietsz valahova és nincs időd megvárni a mosást, majd mikor hazaérsz onnan megint nem lenne kedved órákat várni ez pont jó. Elmész otthonról, indítod úgy, hogy végezzen mikor hazaérsz és kész.
Ehhez nem kell extra. A mosógépen beállítom mikor induljon.
-
Csandi
addikt
Én értem. A szárítógép nagyjából megmondja mikor fejeződik be a program. Attól nem leszek boldogabb, ha távolból is tudom, hogy 10 perccel hamarabb végzett.
Okosórát használok. Általában azzal fizetek. Nagyjából érdekel, hogy meglegyen legalább a napi minimális 8500 lépésnyi mozgás.
Az állólámpám kapcsolható Alexával. De gyorsabb kézzel kapcsolni, mint elmondani. Egyetlen előny, hogy automatikusan lekapcsol a megadott időpontban.
Nem én akarom kiszolgálni és felügyelni ezeket az eszközöket. Engem szolgáljanak ki, a felügyeletem nélkül.A mosogép/szárítógép okossága nem azért jó mert szól, hogy mikor végzett hanem azért mert tudod úgy indítani, hogy nem vagy otthon de akkorra végezzen mikor hazaérsz így pl. (mosógép esetében) nem poshadnak bele a ruhák meg gyűrődnek szét. Ha sietsz valahova és nincs időd megvárni a mosást, majd mikor hazaérsz onnan megint nem lenne kedved órákat várni ez pont jó. Elmész otthonról, indítod úgy, hogy végezzen mikor hazaérsz és kész.
-
Aweriot
aktív tag
Ez mindig előkerül.
Egyik emlékezetes számomra, hogy valami burzsuj külföldi beperelte vagy 20-25 éve a mobilgyártóját mondván, hogy ezért kapott agyrákot. Na most nem tudom, hogy egyáltalán él e még, de ezt nem lehet évtizedek óta bizonyítani, hogy káros lenne.Aztán tegyük fel, hogy ilyen kis "sugárzó szaroktól" elzárkózott magatartást folytatván lemondasz mindenféle ilyen kütyüről. Ha csak nem a tundrán, a sivatagban, az óceán kellős közepén lévő kis szigeten, az esőerdőben, a Déli-sarkon, vagy az Északi-sarkon, hanem egy városban, vagy pl egyesen egy lakótelepi társasházban élsz, akkor bizony nem tudod elkerülni, hogy a szomszédból ne érjen elektrosugárzás.
Ha meg a szomszédom lennél:

ASUS RT-AX86S és az új szépség, ASUS RT-BE92U!
2,4 GHz-en, 5 GHz-en és 6 GHz-en is kapnád a cumót :XD
6 routeres mesh rendszer van itthon, az a 2 izé már nem mikronzná meg az agyamat
-
Hieronymus
veterán
Én értem. A szárítógép nagyjából megmondja mikor fejeződik be a program. Attól nem leszek boldogabb, ha távolból is tudom, hogy 10 perccel hamarabb végzett.
Okosórát használok. Általában azzal fizetek. Nagyjából érdekel, hogy meglegyen legalább a napi minimális 8500 lépésnyi mozgás.
Az állólámpám kapcsolható Alexával. De gyorsabb kézzel kapcsolni, mint elmondani. Egyetlen előny, hogy automatikusan lekapcsol a megadott időpontban.
Nem én akarom kiszolgálni és felügyelni ezeket az eszközöket. Engem szolgáljanak ki, a felügyeletem nélkül. -
Csandi
addikt
Én szerintem fiatalnak számítok (28) és körülöttem mindenki utálja. Egészség funkciókat vagy nem nézik vagy csak egy strapet használnak cserébe a folytonos értesítés jelzést stb. meg mindenki utálja + azt is, hogy elkezd eleinte mindenki ráfixálódni, hogy a pontjai javításáért éljen. Hamar eladta mindenki, köztük én is. Hagyományos óra meg elegáns szetthez kötelező

-
GoodSpeed
veterán
Látod, engem GoodSpeed azért szekál, mert az okosórák és karkötők korában nem használok ilyet. Nem érzem, hogy ez számomra miben lenne jobb egy szép hagyományos óránál vagy egy ékszerkarkötőnél.
Nem szekáltalak, csak halkan megjegyeztem, hogy kicsit szokatlan, főleg fiatalok korában .
-
GoodSpeed
veterán
Úgy látszik megöregedtem. A szárítógépet is lehetne a WIFI-hez csatlakoztatni. Azután appal a géphez kapcsolódni. Azt nem látom át, miért lenne nekem jobb. Semmivel sem lesz gyorsabb a ruhák szárítása.
Viszont egy eszközt ki kellene engedni a netre. A több ezer kilométerre lévő központon keresztül lehetne kommunikálni a géppel.
Vettem egy csomagban 2 darab USB mérőt. Ha akarom, tudom mekkora feszültséggel, áramerősséggel tolja a wattokat a töltő. De azt sem használom folyamatosan.
Pl most úton vagyok, és megkaptam az értesítés, hogy elkészült:
Így tudom, hogy egyből rakhatom át a szárítógépbe ha megérkeztem. -
Csandi
addikt
Arra ügyelj, hogy megfelelő kábelt alkalmaz az adott porthoz , hogy maxon tudjál tölteni mindent.
Mindennek a saját kábelét használnám, úgy gondolom evidensnek.
-
Luck Dragon
támogató
Pont ezen problémáztam, hogy most az új macbook prohoz megvettem a 140w-os apple töltőt aztán van rajta 1 darab usb-c.. akkor ott a telefon töltőm, de tölteni kell a kamerát is, a wireless mikit is a record setupban, a motoros sisakban az intercom egységet, fejest, powerbanket és meg 1-2 dolgot néha, nincs is ennyi helyem kb. bedugni sokszor, illetve a legtöbbhöz nincs is konnektoros egység csak kábel, ugyhogy a laptopból töltöttem még 1-2 dolgot mindig.
Ezzel ez így orvosolva lenne és mindig minden egy helyen egyszerre tudna "up to date" lenni töltöttség szempontjából és utazáskor is 1 darab egységet kell magammal vinni.
Arra ügyelj, hogy megfelelő kábelt alkalmaz az adott porthoz , hogy maxon tudjál tölteni mindent.
-
Csandi
addikt
Szuper! A tekerős navigációt szeretni fogod, jók az animációk, az óra kijelzése és a töltésjelzések is. Tetszeni fog.
-
Luck Dragon
támogató
-
GoodSpeed
veterán
Ez mindig előkerül.
Egyik emlékezetes számomra, hogy valami burzsuj külföldi beperelte vagy 20-25 éve a mobilgyártóját mondván, hogy ezért kapott agyrákot. Na most nem tudom, hogy egyáltalán él e még, de ezt nem lehet évtizedek óta bizonyítani, hogy káros lenne.Aztán tegyük fel, hogy ilyen kis "sugárzó szaroktól" elzárkózott magatartást folytatván lemondasz mindenféle ilyen kütyüről. Ha csak nem a tundrán, a sivatagban, az óceán kellős közepén lévő kis szigeten, az esőerdőben, a Déli-sarkon, vagy az Északi-sarkon, hanem egy városban, vagy pl egyesen egy lakótelepi társasházban élsz, akkor bizony nem tudod elkerülni, hogy a szomszédból ne érjen elektrosugárzás.
Ha meg a szomszédom lennél:

ASUS RT-AX86S és az új szépség, ASUS RT-BE92U!
2,4 GHz-en, 5 GHz-en és 6 GHz-en is kapnád a cumót :XD
-
Aweriot
aktív tag
A tigrisek átlagosan körülbelül 15 évig élnek, szóval ha már idősebb vagy náluk, akkor talán nincs is akkora baj.
15 éve még emlékeztem volna arra hogy mikor voltam 15
-
Luck Dragon
támogató
-
Aweriot
aktív tag
Pedig egész érdekes lenne, ha az okosóráddal tudnád vezérelni az okostöltőadapteredet.
Meg az is amikor majd kiderülnek hogy ennek a sok sugárzó szarnak egyébként milyen élettani hatásai is vannak.
-
Luck Dragon
támogató
Én ezzel úgy vagyok hogy valamit megéri digitalizálni, hogyha valami pluszt ad a cucc magfunckcionalitásához. Egy okosóra ad ilyet. Értesítések, fizetés, etc. Nyiván nem kell hogy mindenkinek bejöjjön. De egy okos töltőfej... értem hogy van az a helyzet amikor az ágyból akarod neki azt mondani, hogy 'jaj, a notim még rád van dugva, töltsél már rá'. De akkor felkelek.
Pedig egész érdekes lenne, ha az okosóráddal tudnád vezérelni az okostöltőadapteredet.
-
Aweriot
aktív tag
Nem vagy eléggé tech ínyenc, ez a baj.
Én ezzel úgy vagyok hogy valamit megéri digitalizálni, hogyha valami pluszt ad a cucc magfunckcionalitásához. Egy okosóra ad ilyet. Értesítések, fizetés, etc. Nyiván nem kell hogy mindenkinek bejöjjön. De egy okos töltőfej... értem hogy van az a helyzet amikor az ágyból akarod neki azt mondani, hogy 'jaj, a notim még rád van dugva, töltsél már rá'. De akkor felkelek.
-
Luck Dragon
támogató
Úgy látszik megöregedtem. A szárítógépet is lehetne a WIFI-hez csatlakoztatni. Azután appal a géphez kapcsolódni. Azt nem látom át, miért lenne nekem jobb. Semmivel sem lesz gyorsabb a ruhák szárítása.
Viszont egy eszközt ki kellene engedni a netre. A több ezer kilométerre lévő központon keresztül lehetne kommunikálni a géppel.
Vettem egy csomagban 2 darab USB mérőt. Ha akarom, tudom mekkora feszültséggel, áramerősséggel tolja a wattokat a töltő. De azt sem használom folyamatosan.
Látod, engem GoodSpeed azért szekál, mert az okosórák és karkötők korában nem használok ilyet. Nem érzem, hogy ez számomra miben lenne jobb egy szép hagyományos óránál vagy egy ékszerkarkötőnél.
-
Hieronymus
veterán
Nem vagy eléggé tech ínyenc, ez a baj.
-
Luck Dragon
támogató
-
Luck Dragon
támogató
Csak a töltési időt számolja el, ha csak a konnektorban van és pihen, azt nem.
Mondjuk nálad gyorsabban fog pörögni a számláló, mert extrémebb felhasználó vagy, és sok kütyüd van.
Nálam erről megy a Noti, két telefon, a füles, alkalmanként az iPad is, így nálam kicsit lassabban gyűlnek az órák.
-
GoodSpeed
veterán
Én az M4-hez kaptam.
Az Alsa és az Apple kiterjesztett garanciája nem azonos szolgáltatás.
Az Alsa biztosítás alapú. Nem vonatkozik rá a törés, lopás és a nem természetes használatból keletkezett káresemény. Az akkumulátor csere akkor jár, ha bizonyíthatóan az akkumulátor volt a hibás.
Előnye, hogy nem azonnal indul. De csak a szerződéses partnernél érvényesíthető.Az Apple kiterjesztett garanciája azonnal indul, párhuzamosan a jótállással. Törés. beázás, ... baleseti káresemény benne van a szerződésben. Az Akkumulátor csere 80% alá csökkenésnél automatikus, de kérni kell. A világon bárhol lehet a szolgáltatást igénybe venni, ahol jelen van az Apple.
Nem azonosak a szolgáltatások. Nem azonosak az árak. Nagyon át kell gondolnod, melyik változat felel meg neked.
Igen, ezt alaposan meg kell gondolni.
-
GoodSpeed
veterán
Az enyém kezdi megközelíteni a 3000 üzemórát. Nagyon szeretem. Már a sokadik Anker készülékem, és eddig mind bevált.
Amúgy ez a 24000 üzemóra kicsit kemény... 0-24-ben (igaz nincs terhelve nálam nagyon), 2,74 év. A hivatalos magyarázat rá, hogy a kondik elöregednek...
-
Hieronymus
veterán
Én az M4-hez kaptam.
Az Alsa és az Apple kiterjesztett garanciája nem azonos szolgáltatás.
Az Alsa biztosítás alapú. Nem vonatkozik rá a törés, lopás és a nem természetes használatból keletkezett káresemény. Az akkumulátor csere akkor jár, ha bizonyíthatóan az akkumulátor volt a hibás.
Előnye, hogy nem azonnal indul. De csak a szerződéses partnernél érvényesíthető.Az Apple kiterjesztett garanciája azonnal indul, párhuzamosan a jótállással. Törés. beázás, ... baleseti káresemény benne van a szerződésben. Az Akkumulátor csere 80% alá csökkenésnél automatikus, de kérni kell. A világon bárhol lehet a szolgáltatást igénybe venni, ahol jelen van az Apple.
Nem azonosak a szolgáltatások. Nem azonosak az árak. Nagyon át kell gondolnod, melyik változat felel meg neked.
-
GoodSpeed
veterán
MacBook Air M2/M3/M4 jellemzően kb $199–$249 évente kb. $9.99–$12.49 / hó.
Engem nem érdekel. Lassan egy új noti árát spóroltam meg azzal, nem kötöttem.
Mondjuk az Alzán olcsóbb, itt azt írja, hogy nem ad adaptert:

A 3+év meg 87K.
-
Hieronymus
veterán
-
GoodSpeed
veterán
-
GoodSpeed
veterán
Az Apple garanciát 60 napon belül lehet aktiválni. Az Apple adja és nem a forgalmazó. A másik témában szóba került. A notin lehet élesíteni. A copilot szerint.:
1) Magyarországon elérhető AppleCare / AppleCare+
A hivatalos Apple‑lista szerint Hungary szerepel az AppleCare‑t támogató országok között, tehát:
AppleCare Protection Plan (régebbi típusú kiterjesztett garancia)
AppleCare+ (baleseti károkra is)
AppleCare One (több eszközre szóló előfizetés, EU‑bevezetés alatt)Egy kattintás a vásárlása.
Mennyi lenne a havi díja, vagy egyösszegű?
-
Hieronymus
veterán
Örülök, hogy hasznosnak találtad.

Hieronymus: A következő a helyzet. Megrendeltem a Telekomnál a 16 GB-os Airt-t is. 570K lett volna. De tegnapelőtt lemondtam, mert nem tudtam a Telekomnál szerezni rá egy napnyi extra garanciát sem. Pontosabban egy megoldás lett volna, a Telekom készülékbiztosítás 4200 Ft / hó... amivel csak az a baj, hogy nincs olyan opció, hogy garancia után induljon mint az Alzánál, csak olyan, hogy 0. perctől... na most nem szándékozom vinni sehova, a lakás biztosítva van, értéktárgyakra is ... ez meg 3 év alatt 150K plusz lenne ... mivel nagyon integrált a cucc, és nem szeretném 3 éven belül eladni, nekem fontos lenne, hogy 6 évig ne kelljen miatta aggódnom. Így lemondtam. Most tehát van a Neo pár hétig nálam, aztán megvárom, hogy az Alzánál hátha lesz akció BF pl.... Addig meg csak sikerül talán eldöntenem, hogy combos iPad (itt lekéstem az akciós 256 GB-os asztroszürke WiFi 7-es iPad akciójáról, lilában meg nem kell :XD) meg 128 GB-osan sem, mert most még elég lenne, de ezt is 6 évig akarnám húzni. Illetve hát azért sem sürgős, mert va egy olyan érzésem, hogy jövőre már megugorja a 120 Hz-es frissítést a gyártó, ha már az alap iPhone-nál megtette, akkor meg beffonám a hajam...

MacBook Pro 14" M5 Magyar 2025 Asztrofekete 593 900 Ft-ért - MacBook | Alza.hu
Erre állítottam be termékfigyelést, mert ez már 120 Hz-es lenne
Az Apple garanciát 60 napon belül lehet aktiválni. Az Apple adja és nem a forgalmazó. A másik témában szóba került. A notin lehet élesíteni. A copilot szerint.:
1) Magyarországon elérhető AppleCare / AppleCare+
A hivatalos Apple‑lista szerint Hungary szerepel az AppleCare‑t támogató országok között, tehát:
AppleCare Protection Plan (régebbi típusú kiterjesztett garancia)
AppleCare+ (baleseti károkra is)
AppleCare One (több eszközre szóló előfizetés, EU‑bevezetés alatt)Egy kattintás a vásárlása.
-
Donki Hóte
veterán
Ilyen GaN töltőt vettem nemrégen. 175 W töltési teljesítmény, 4 TYPE-C port (abból 3 nagyáramú) és 2 TYPE-A port. Mindez 12 eFt-ért
Töléletesen működik, laptopnak tud 20 V-on 3,5 ampert küldeni (lehet, hogy tudna többet is, de a lapos nem kér többet), mellette még tud töltődni róla ~60 W-on egy másik telefon is, illetve egy tablet ~45 W-on.
-
GoodSpeed
veterán
Örülök, hogy hasznosnak találtad.

Hieronymus: A következő a helyzet. Megrendeltem a Telekomnál a 16 GB-os Airt-t is. 570K lett volna. De tegnapelőtt lemondtam, mert nem tudtam a Telekomnál szerezni rá egy napnyi extra garanciát sem. Pontosabban egy megoldás lett volna, a Telekom készülékbiztosítás 4200 Ft / hó... amivel csak az a baj, hogy nincs olyan opció, hogy garancia után induljon mint az Alzánál, csak olyan, hogy 0. perctől... na most nem szándékozom vinni sehova, a lakás biztosítva van, értéktárgyakra is ... ez meg 3 év alatt 150K plusz lenne ... mivel nagyon integrált a cucc, és nem szeretném 3 éven belül eladni, nekem fontos lenne, hogy 6 évig ne kelljen miatta aggódnom. Így lemondtam. Most tehát van a Neo pár hétig nálam, aztán megvárom, hogy az Alzánál hátha lesz akció BF pl.... Addig meg csak sikerül talán eldöntenem, hogy combos iPad (itt lekéstem az akciós 256 GB-os asztroszürke WiFi 7-es iPad akciójáról, lilában meg nem kell :XD) meg 128 GB-osan sem, mert most még elég lenne, de ezt is 6 évig akarnám húzni. Illetve hát azért sem sürgős, mert va egy olyan érzésem, hogy jövőre már megugorja a 120 Hz-es frissítést a gyártó, ha már az alap iPhone-nál megtette, akkor meg beffonám a hajam...

MacBook Pro 14" M5 Magyar 2025 Asztrofekete 593 900 Ft-ért - MacBook | Alza.hu
Erre állítottam be termékfigyelést, mert ez már 120 Hz-es lenne
-
Luck Dragon
támogató
Az enyém kezdi megközelíteni a 3000 üzemórát. Nagyon szeretem. Már a sokadik Anker készülékem, és eddig mind bevált.
-
Hieronymus
veterán
Végül a Neot tartod meg és az Air-t tartod meg?
Amúgy a töltést a töltendő eszközök szabályozzák.
Az AIR tartalmaz töltőt, magsafe kábellel. De annak sem fogsz igazán örülni. 30W-s töltő jár hozzá. -
PSti
tag
Köszi az ismertetőt, hasznos volt!
-
Luck Dragon
támogató
A Bluetooth és az alkalmazástámogatás hiánya miatt inkább a márka egy másik modelljét kellett volna választanod. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Guild Wars 2 (GW2)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Retró számítógép hardver pakk egyben
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objektív
- 256GB Macbook SSD - Áfás számlával
- iPhone 14 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5618
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

Vajon miért? Költői.
A hőmérsékletet is méri:
mennél alacsonyabb a hőmérséklete annál jobban bírja.
az enyém most 669 óránál jár.