- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
F_Gergely
üzenetére
Persze ... halottam már én is ilyet hogy ugye megrendelik mindenből a "készletet" (közben nem is készletet hanem csak a hibás alkatrészt rendelik meg, mivel ugye az sokkal olcsóbb) és te pedig abban a tudatban vagy hogy kicseréltek mindent, közben pedig nem is hanem jól átb*sztak !

Opelnél érdemes szakszervizbe menni, nem is tudom hogy ki mondta de olcsóbb mint a sufni magán szerviz és tisztességesen megcsinálják

Sokan azt gondolják hogy a magánszemély az olcsó, közben pedig nagyon nem ... ugye tavaly meséltem hogy "ismerőshöz" elvittem másik ismerős Fábiáját fékcserére (még fényképet is csináltam róla, biztos emlékeztek) na akkor kaptam egy 110 vagy 115k -s árat hogy ez ennyibe kerül "de csak nekem" ismeretségi alapon, szakszervizben majdnem szinte majdnem féláron megcsinálták (erről ennyit)

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Linux kezdőknek
- Spórolós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen monitort vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- WELOCK ToucA51 Pro
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest