- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
F_Gergely
üzenetére
Persze ... halottam már én is ilyet hogy ugye megrendelik mindenből a "készletet" (közben nem is készletet hanem csak a hibás alkatrészt rendelik meg, mivel ugye az sokkal olcsóbb) és te pedig abban a tudatban vagy hogy kicseréltek mindent, közben pedig nem is hanem jól átb*sztak !

Opelnél érdemes szakszervizbe menni, nem is tudom hogy ki mondta de olcsóbb mint a sufni magán szerviz és tisztességesen megcsinálják

Sokan azt gondolják hogy a magánszemély az olcsó, közben pedig nagyon nem ... ugye tavaly meséltem hogy "ismerőshöz" elvittem másik ismerős Fábiáját fékcserére (még fényképet is csináltam róla, biztos emlékeztek) na akkor kaptam egy 110 vagy 115k -s árat hogy ez ennyibe kerül "de csak nekem" ismeretségi alapon, szakszervizben majdnem szinte majdnem féláron megcsinálták (erről ennyit)

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- EA Sports WRC '23
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Filmvilág
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- ELADÓ Makita DUC101 ágvágó láncfűrész
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- iPhone 13 128Gb akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest