- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
Arrol jutottam eszedbe hogy a haverod alapjaratnal jobban porgette a dizelt?

Rendben van hogy van nyomatek meg a kettostomegutol ugyse erzi az ember ha haldoklik rangat meg meg egy decivel lejjeb tolod a fogyasztast de szerintem azert a dizelt is lehet meg kell is egy kicsit porgetni, en esdigi tapasztalataim alapja kb atlagban -1000RPM, nehol tobb benzinhez kepest.
De ez kozepen es fenn ervenyes nem legalul.Masreszt pedig en nagyon is vigyazok az enyemre 10 ezrenkent olyan olajat kap amitol meg a leghisztisebb legmodernebb turbodizel v turnobenzin is rozsasat kiufogna
illetve hidegen lanyosan kinosan ugyelek arra hogy ne menjen a fordulat magasra, melegen viszont elkenem a szajat sokszor.
Amennyire en tudom es tanultam itt is es mashol is, ez a boldot es egeszseges szivobenzin receptjeDeclare Jo otlet! En is benne vagyok aztan majd valaki felvallalja a topikgazdasagot

AMD ha olvasod mostanabn: opel talalkaval mi lett ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robogó, kismotor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

illetve hidegen lanyosan kinosan ugyelek arra hogy ne menjen a fordulat magasra, melegen viszont elkenem a szajat sokszor.