Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
trassher
üzenetére
Nekunk az F astra kezifeke kriminalis botranyosan szar. Multkor bealltam a kertbe es egy picit lejt de tenyleg csak annyira hogy nem is latni szemmel. Behuztam ugy ahogy a H -t szoktam sot jobban mert a H -t egy kattanasig huzom ha a budai var falan allok meg logva is
na eredmeny az hogy ahogy mentem bezarni a kaput magam mogoyt majdnem jol atmentem sajat magamon 
De pl menet kozben tiszta erobol felrantom a kezi-kart es semmi csikorgas semmi blokkolas epp egy kicsit lefekez
Tudom, hogy dobfek es egy szar dolog, meg hogy a Hastran tarcsafek van es nem is kicsik, de azert ott mondom egy kattanas azonnali gyogyir mindenre menet kozben ugy be tudom blokkolni hogy egybol csuszik ..
Van kulonbseg es szerintme nem kene hogy ennyire fos legyen a dobfek :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Indul a ChatGPT Health
- OLED TV topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Óra topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
na eredmeny az hogy ahogy mentem bezarni a kaput magam mogoyt majdnem jol atmentem sajat magamon