Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz gban #45204 üzenetére

Nekem ez az első autóm, ami a nevemen van és ez az első, amit nem ismerőstől vettem. Ez előtt volt az E10 corolla, azt egy gyerekkori ismerőstől vettem, aki meg egy közös ismerőstől vette. Az előtt volt egy 2002-es Avensis, amit toyota klubbon ajánlottak (93k km, első tulaj, szervizkönyv végig a lexus budában szervizelve), amikor azt adtam el, meg sem hirdettem, felírtam a klubbra, hogy lehet eladom, aznap már hívtak is és vitték az autót.

Az én merivám amúgy jelenleg még nem tuti jó vétel, mert pár dolog nincs megcsinálva rajta. Az egy dolog, hogy a klíma kompresszor hangos, de már 1-es fokozaton is tökéletesen hűt, de a futómű, vagy kormányműnél van valamilyen kopogó hang, ez mostanában jött elő, vagy akkor hallom, ha mondjuk megyek 90-el, jön a falu én ráfékezek és akkor koppan valami, ez lehet motor billegésgátló is, a másik meg pl körforgalomban egy koppanás, ez szerintem kormánymű, de teljesen stabil az autó. Lenne azért erre is mit költeni, de most még kicsit várnom kell vele, mert bármelyik nap jöhet a baba és kell az autó. Eladni meg amúgy sem akarom, pár évig meg szeretném tartani.

Új hozzászólás Aktív témák