Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Nekem ez az első autóm, ami a nevemen van és ez az első, amit nem ismerőstől vettem. Ez előtt volt az E10 corolla, azt egy gyerekkori ismerőstől vettem, aki meg egy közös ismerőstől vette. Az előtt volt egy 2002-es Avensis, amit toyota klubbon ajánlottak (93k km, első tulaj, szervizkönyv végig a lexus budában szervizelve), amikor azt adtam el, meg sem hirdettem, felírtam a klubbra, hogy lehet eladom, aznap már hívtak is és vitték az autót.
Az én merivám amúgy jelenleg még nem tuti jó vétel, mert pár dolog nincs megcsinálva rajta. Az egy dolog, hogy a klíma kompresszor hangos, de már 1-es fokozaton is tökéletesen hűt, de a futómű, vagy kormányműnél van valamilyen kopogó hang, ez mostanában jött elő, vagy akkor hallom, ha mondjuk megyek 90-el, jön a falu én ráfékezek és akkor koppan valami, ez lehet motor billegésgátló is, a másik meg pl körforgalomban egy koppanás, ez szerintem kormánymű, de teljesen stabil az autó. Lenne azért erre is mit költeni, de most még kicsit várnom kell vele, mert bármelyik nap jöhet a baba és kell az autó. Eladni meg amúgy sem akarom, pár évig meg szeretném tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- GIGA AKCIÓ!!! 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest