Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- hcl: Amúgy mi a terv?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDoug6lak
tag
válasz
Gergőke88
üzenetére
Persze, ami elromolhat az el is romlik!! Örök igazság! Anno a régi melóhelyemen a céges corsám is egy isuzu diesel volt. Cirka 493 ezer volt benne, amikor otthagytam a munkahelyem és semmi baja nem volt, pedig 63 ezerrel örököltem meg
Mellesleg, ha az adagoló meg is adja magát, annak a javítása nem éri el egy kettőstömegű árát sem. És itt jön a Declare fórumtárs okfejtése, mennyit is spóroltam meg a fogyasztáson? Szóval egy esetleges alkatrész cseréje vagy javítása mellett is még mindig meglehetősen gazdaságosnak találom az autóval való közlekedést.
De ahogy a hozzászólásom elején kifejtettem, ez nem vita alap, hanem egyéni ízlés dolga, hogy benzin avagy gázolaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Ena 8 kávégép
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mellesleg, ha az adagoló meg is adja magát, annak a javítása nem éri el egy kettőstömegű árát sem. És itt jön a Declare fórumtárs okfejtése, mennyit is spóroltam meg a fogyasztáson? Szóval egy esetleges alkatrész cseréje vagy javítása mellett is még mindig meglehetősen gazdaságosnak találom az autóval való közlekedést.