Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
195/65 r15. Újonnan ez a szett 56-58k (+szerelés). 33-ért szereléssel szerintem elfogadható. Olx-en sokat nézegettem, de nagyon cigány hirdetések voltak jobbára, és 80-100-150 km-eket nem utaznék potyára. Kerestem felnistül is, de egy-egy jobb felni jó gumival szintén ritka, mint a fehér holló. Igazából csak új-újszerű gumik voltak tetszetősek, de most egyszerűen nincs kedvem 55-60 ezreket egy szettre kifizetni, van egyéb bajom. Ebbe szépen "belealkudtam" (belesírtam) a garit, szomszéd város, hazajövök 140-nel, oszt ha ráz, vagy pár nap múlva ereszt, akkor visszaviszem. Ha nem, akkor megérte, még ha az ország másik felében lett is volna jobb vétel. ELvileg.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest