Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- X15U Super macro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Én eddig csak oyan szervízbe vittem a kocsit,ahol megengedték,hogy ott legyek a szerelésnél,és láthatom,hogy mit csinálnak,hogy szerelik.Ha nem engedik ezt meg,(balesetveszélyre,meg sokmindenre hivatkozva) köszönöm,hogy itt lehettem,
irány a kijárat. Ha nem sumákok,mivel kell a bevétel mert abból élnek,visszahívnak,csak Önnek,csak kivételesen most az egyszer,csak senkinek ne mondja el mert ezt nem szabad......(rizsa ezerrel) Ha meg nem van másik,ahol ez természetes. 
Ajánlatos alaposan részletesen körbenézni,és ha ilyet,vagy hasonlót látsz a hirdetőtáblán,falon kitéve onnan azonnal menekülj!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- World of Warships
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kompakt vízhűtés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
irány a kijárat. Ha nem sumákok,mivel kell a bevétel mert abból élnek,visszahívnak,csak Önnek,csak kivételesen most az egyszer,csak senkinek ne mondja el mert ezt nem szabad......(rizsa ezerrel) Ha meg nem van másik,ahol ez természetes. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)