Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
urban racer
senior tag
A napokban kellett mennem egy picit többet az új kasztrával. (Faterom amíg hátul pötyögött a notin, addig én üzérkedtem a lovakkal). Egészen fel Pestig.
Kicsit több mindent tudtam megfigyelni a kocsi működése közben...
A futómű koránt sem olyan jó, mint a vekiben. Nagyon imbolyog kanyarokban. Ez nem tetszett.
A világítás az úgy ahogy bejött, épp köd volt, a ködlámpa nagyon jó volt. A tompított fényszóró is egész jó, amennyiben: a fényereje nagyon jó, viszont a magasságállítás nagyon nem jó. A legmagasabb fokozaton a legjobb, pedig szívem szerint még egy pöpet tolnám feljebb.
A motor eléggé nyomatékos, alacsony fordulaton is eléggé jól húz. Ugyanakkor zavaróan nagyon pörgős a moci. 4ezernél már elváltottam mindíg, 130-140-et is 4000-en teljesítette. Ennyire rövig a váltója? Vagy szereti a magas fordulatot?
Mindenesetre egy 6-fokozat hiányzik.
A váltója az még mindig fura... Szinte magától huppan be sebességbe, és nekem még szokatlan a kuplungja. Lehet nagyon megszoktam a vekit, mert a vekinél meg tom csinálni, hogy az utasok ne érezzék a váltást(mintha folyamatosan gyorsulna a kocsi), viszont az astánál még énis érzem, hogy ránt egy picit az ótó.
Majd ha kell vinnem az ősöket Csehorságba(hátul csicsikálnak, amíg én éjjel elfuvarozom őket), akkor megpróbálok még picit jobban összeszokni vele. A Vekivel nőttem fel, a szívem csücske marad, hiába vérhiányosak a lovak benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mindenesetre egy 6-fokozat hiányzik.