Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Findzs
üzenetére
Most per pillanat 1,28 euro/l a disel es 1,44 a benzin. De nap vegen siman 1,24 euo/l a disel. Az kb 50 ft különbseg. De azert is irtam, hogy en ahogy szamolok!
(#32818) gban: Azert ha megyek haza vagy valamerre hoszabb utra en nem tudok 120 al menni
az kb az optimal tudom en is, de amikor 5-10 orat ülsz a kocsiban es nem is evente egyszer akkor egyszerüen azt mondod, hogy na nem.
En azt vettem eszre, hogy a dizel erzeketlenebb a sulyra/sebessegre mint a benzin.A3 as audi 1.4tsi az 7-8 liter körül siman eszik 130 körül, 140-150 nel 9 liter fölött siman, az 1.4 polo 5. ben 130 al 9 liter siman megvan.....volvo s40 1.8 hat az 9-10 liter, az valami eszmeletlen zabalos egy motor e nem is megy
. Nissan navara 2,5dizel 5 emberrel hatulja tele cuccal sieles 800km 7 liter atlag, nem autopalya, hanem orszagut, de azert hegymenet, meg a tömeg/cuccok/5 ember kimeletes vezetessel de nem rossz...Ez a kis opel 140-150 nel 6-7 literrel elvan. 3 liter különbseg szerintem siman ramondhato.
Ezek amikkel tapasztalatom van, nekem se tapasztalatom, se ismerettsegemben nincsenek ezek a 4 literes atlag fogyik
Egyszer mentem en is Brnoba orszaguton tenyleg sporolosan es lett is 5 liter alatti atlag, na de az ugy kinszenvedes nekem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam topic
- Apple iPhone 17 - alap
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Extraflame pellet kályha
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
az kb az optimal tudom en is, de amikor 5-10 orat ülsz a kocsiban es nem is evente egyszer akkor egyszerüen azt mondod, hogy na nem.
. Nissan navara 2,5dizel 5 emberrel hatulja tele cuccal sieles 800km 7 liter atlag, nem autopalya, hanem orszagut, de azert hegymenet, meg a tömeg/cuccok/5 ember kimeletes vezetessel de nem rossz...