Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Beszolt ma a kis astram, hogy ISNP 1000
ennek nem örülök, meg kb 3000et el kellen ballagnia, mielött megkapja a teljes wellness kezelest otthon. Most van benne olyan 16k km a csere ota ami majd 1 eve volt kb...sajna eddig en a 30k olajcsere periodusban gondolkodtam, az volt a szervizfüzetben is es az elözö tulaj is szepen minden 30k nal vitte pecsetelteni/cserelni....azota mar tudom mi a helyzet es kell az a 15k csere....csak most bosszant, mert ha ezt 1-2 hettel hamarabb tudom, otthon meg is csinaltathattam volna
Amugy csak a kedelyek borzolasara, rakarestem milyen olaj kell bele, es talaltam egy opelforum.hu nevü oldalt, ahol egy allitolagos olaj szaki a következöt irja :
Opel Astra H 1.7 CDTi
Motor: Z17DTH
Feltöltési mennyiség: 5 liter.
Csereperiódus: 50 ekm / 2 év.
Olajkövetelmény: GM Dexos 2.Azert ilyen 50k csereperiodusrol meg en sem hallottam
Amugy olaj az 1.7cdti 110lovas dizelbe mit ajanlanatok? Meg a legfontosabb, szerintetek most ha majd csak novemberben viszem valamivel több mint egy ev es 20k km olajjal nem teszek neki azert nagyon rosszat nem? Mint irtam mar innentöl nem kerdes, h 15k km enekent csere....de itt kint No. ha nem muszaly nem vinnem szerelöhöz
csak ez az INSP1000 lampacska is bosszant...az elözö tulajnak nem jelzett 30k elött, hogy INSP ? vagy csak nem erdekelte?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest