- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Beszolt ma a kis astram, hogy ISNP 1000
ennek nem örülök, meg kb 3000et el kellen ballagnia, mielött megkapja a teljes wellness kezelest otthon. Most van benne olyan 16k km a csere ota ami majd 1 eve volt kb...sajna eddig en a 30k olajcsere periodusban gondolkodtam, az volt a szervizfüzetben is es az elözö tulaj is szepen minden 30k nal vitte pecsetelteni/cserelni....azota mar tudom mi a helyzet es kell az a 15k csere....csak most bosszant, mert ha ezt 1-2 hettel hamarabb tudom, otthon meg is csinaltathattam volna
Amugy csak a kedelyek borzolasara, rakarestem milyen olaj kell bele, es talaltam egy opelforum.hu nevü oldalt, ahol egy allitolagos olaj szaki a következöt irja :
Opel Astra H 1.7 CDTi
Motor: Z17DTH
Feltöltési mennyiség: 5 liter.
Csereperiódus: 50 ekm / 2 év.
Olajkövetelmény: GM Dexos 2.Azert ilyen 50k csereperiodusrol meg en sem hallottam
Amugy olaj az 1.7cdti 110lovas dizelbe mit ajanlanatok? Meg a legfontosabb, szerintetek most ha majd csak novemberben viszem valamivel több mint egy ev es 20k km olajjal nem teszek neki azert nagyon rosszat nem? Mint irtam mar innentöl nem kerdes, h 15k km enekent csere....de itt kint No. ha nem muszaly nem vinnem szerelöhöz
csak ez az INSP1000 lampacska is bosszant...az elözö tulajnak nem jelzett 30k elött, hogy INSP ? vagy csak nem erdekelte?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Zyxel NAS326
- Synology NAS
- Magisk
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest