- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Ugye tegnap jó kis eső volt délen, én meg autóztam is. Az ablaktörlő maxon ment, akkora volt a zuhi.
Ma reggel valamilyen tudat alatti sugallatra megnyomkodtam a szőnyeget a vezető oldali padló gumi alatt.
Csurom víz... Konkrétan ha lenyomtam a szőnyeget akkor feljött a víz... Ilyen volt már nem rég, akkor el volt dugulva a pollenszűrő előtti gumi csöcs ami kivezeti a szélvédőről lefolyó vizet a kopoltyúból. Meg ugye oldalt a szélvédő sarkainál is van valami lefolyó. Ezek jól átjárhatók, kipróbáltam öntöző kannával. Az a gyanúm, hogy az a műanyag idom amit ki kell hajtogatni amikor pollenszűrőt cserélünk, az valahogy nem tömít rendesen és nagy esőben vagy mosáskor beengedi a vizet a pollenszűrőre, onnan meg az utastérbe.
Az anyós oldal alig nedves és tuti nem a radiátor enged mert abszolút nem fogy a víz.
Na meg a szélvédő alját takaró műanyag, amiből az ablaktörlők is kiállnak, az nem éppen illeszkedik a szélvédő vonalához. Viszont ahogy néztem az nem lehet gond, mert az oda befolyó vizet a szélvédő alatt kivezeti valami oldalra. Az a víz okozhat gondot szerintem ami befolyik a rácsokon ahol a levegő jut be. De azt a vizet meg el kéne vezetnie oldalra a korábban említett műanyag idomnak.
Mit csináljak? Jó nyomon járok?? Kenjem ki annak a műanyagnak a peremét szilikonnal?
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest