- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Ugye tegnap jó kis eső volt délen, én meg autóztam is. Az ablaktörlő maxon ment, akkora volt a zuhi.
Ma reggel valamilyen tudat alatti sugallatra megnyomkodtam a szőnyeget a vezető oldali padló gumi alatt.
Csurom víz... Konkrétan ha lenyomtam a szőnyeget akkor feljött a víz... Ilyen volt már nem rég, akkor el volt dugulva a pollenszűrő előtti gumi csöcs ami kivezeti a szélvédőről lefolyó vizet a kopoltyúból. Meg ugye oldalt a szélvédő sarkainál is van valami lefolyó. Ezek jól átjárhatók, kipróbáltam öntöző kannával. Az a gyanúm, hogy az a műanyag idom amit ki kell hajtogatni amikor pollenszűrőt cserélünk, az valahogy nem tömít rendesen és nagy esőben vagy mosáskor beengedi a vizet a pollenszűrőre, onnan meg az utastérbe.
Az anyós oldal alig nedves és tuti nem a radiátor enged mert abszolút nem fogy a víz.
Na meg a szélvédő alját takaró műanyag, amiből az ablaktörlők is kiállnak, az nem éppen illeszkedik a szélvédő vonalához. Viszont ahogy néztem az nem lehet gond, mert az oda befolyó vizet a szélvédő alatt kivezeti valami oldalra. Az a víz okozhat gondot szerintem ami befolyik a rácsokon ahol a levegő jut be. De azt a vizet meg el kéne vezetnie oldalra a korábban említett műanyag idomnak.
Mit csináljak? Jó nyomon járok?? Kenjem ki annak a műanyagnak a peremét szilikonnal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 8GB DDR4,256GB SSD,QUADRO K2200 4GB VGA,WIN11
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest