Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Markizmark

addikt

Sziasztok!
    Ugye tegnap jó kis eső volt délen, én meg autóztam is. Az ablaktörlő maxon ment, akkora volt a zuhi.
    Ma reggel valamilyen tudat alatti sugallatra megnyomkodtam a szőnyeget a vezető oldali padló gumi alatt.
    Csurom víz... Konkrétan ha lenyomtam a szőnyeget akkor feljött a víz... Ilyen volt már nem rég, akkor el volt dugulva a pollenszűrő előtti gumi csöcs ami kivezeti a szélvédőről lefolyó vizet a kopoltyúból. Meg ugye oldalt a szélvédő sarkainál is van valami lefolyó. Ezek jól átjárhatók, kipróbáltam öntöző kannával. Az a gyanúm, hogy az a műanyag idom amit ki kell hajtogatni amikor pollenszűrőt cserélünk, az valahogy nem tömít rendesen és nagy esőben vagy mosáskor beengedi a vizet a pollenszűrőre, onnan meg az utastérbe.
    Az anyós oldal alig nedves és tuti nem a radiátor enged mert abszolút nem fogy a víz.
    Na meg a szélvédő alját takaró műanyag, amiből az ablaktörlők is kiállnak, az nem éppen illeszkedik a szélvédő vonalához. Viszont ahogy néztem az nem lehet gond, mert az oda befolyó vizet a szélvédő alatt kivezeti valami oldalra. Az a víz okozhat gondot szerintem ami befolyik a rácsokon ahol a levegő jut be. De azt a vizet meg el kéne vezetnie oldalra a korábban említett műanyag idomnak.
    Mit csináljak? Jó nyomon járok?? Kenjem ki annak a műanyagnak a peremét szilikonnal?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés