Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
Lomha 8V
üzenetére
Én pont megyek hozzá szerdán, szóval előcsalom belőle
Bár gyanakszom, hogy az EGR dugó lesz a ludas, mert mióta bent van azóta vakarózik.. Lehet van valami szenzor ami nem kap elég kormot, vagy mit tudom én. Igazából nagyon jelentéktelen hiba, mert hibátlanul megy az autó, néha nagyon intenzív gyorsulásnál csinálja - de ettől eltekintve meg akarom csináltatni, mert nem azért van 3000v6 a motortérben, hogy 1.4 módjára gyorsulgassak vele (előzéseknél! nem vagyok egy gyorshajtó).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár gyanakszom, hogy az EGR dugó lesz a ludas, mert mióta bent van azóta vakarózik.. Lehet van valami szenzor ami nem kap elég kormot, vagy mit tudom én. Igazából nagyon jelentéktelen hiba, mert hibátlanul megy az autó, néha nagyon intenzív gyorsulásnál csinálja - de ettől eltekintve meg akarom csináltatni, mert nem azért van 3000v6 a motortérben, hogy 1.4 módjára gyorsulgassak vele (előzéseknél! nem vagyok egy gyorshajtó).