Új hozzászólás Aktív témák

• TasiA

senior tag

Sziasztok!
    Én szintén úgy érzem, hogy állandóan olyan hangnemben írnak szinte bármilyen Opelről, hogy szabályosan undorral ülnek bele, azért, mert Opel. Egy Astra soha nem volt a villogás netovábbja. Szürke hétköznapi autó volt! (nem megsértődni!!) Nem értem miért vár tőle többet? Amúgy maximálisan igaza van az írónak, csak a hangsúlyával és szóhasználatával nem értek 1-et! Pont azok a kis apróságok tesznek többé egy autót, ami ebből hiányzik. Az első fapados Vectrámban is csak elöl volt beltér világítás, hát utáltam, de izomból. A középkonzolról is hiányzik legalább 1 lő rés, amibe a telefonodat bedugod, mee az sincs.
    A kipörgésgátlót meg mi a ráknak akar?? Ki a francnak kell az, meg mire? A futómű meg pont azért jó, mert "buta"! Kinek hiányzik a 100-ezres tételt jelentő futóműjavítás állandóan, mert nem bírja magyar utakat?
    Szal érdekes, hogy egyfeszt az Opelt fikázzák, d régen a videókat is egy Astrából forgatták állandóan, meg egyiknek sincs komolyabb, egekbe magasztalt prémium autója. :DDD
    Itt az Opelt fikázzák, még is az best buy

Új hozzászólás Aktív témák