- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Sziasztok!
Én szintén úgy érzem, hogy állandóan olyan hangnemben írnak szinte bármilyen Opelről, hogy szabályosan undorral ülnek bele, azért, mert Opel. Egy Astra soha nem volt a villogás netovábbja. Szürke hétköznapi autó volt! (nem megsértődni!!) Nem értem miért vár tőle többet? Amúgy maximálisan igaza van az írónak, csak a hangsúlyával és szóhasználatával nem értek 1-et! Pont azok a kis apróságok tesznek többé egy autót, ami ebből hiányzik. Az első fapados Vectrámban is csak elöl volt beltér világítás, hát utáltam, de izomból. A középkonzolról is hiányzik legalább 1 lő rés, amibe a telefonodat bedugod, mee az sincs.
A kipörgésgátlót meg mi a ráknak akar?? Ki a francnak kell az, meg mire? A futómű meg pont azért jó, mert "buta"! Kinek hiányzik a 100-ezres tételt jelentő futóműjavítás állandóan, mert nem bírja magyar utakat?
Szal érdekes, hogy egyfeszt az Opelt fikázzák, d régen a videókat is egy Astrából forgatták állandóan, meg egyiknek sincs komolyabb, egekbe magasztalt prémium autója.
Itt az Opelt fikázzák, még is az best buy
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- FC26 Nintendo Switch játék
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest