- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
_seth_
üzenetére
Csak, hogy konkrétumokat is írjunk:
Ha van jelentkező 10 db kulcsra, ami akár 5 fő is lehet 2-2 kulccsal akkor darabja 2300 FT mindennel együtt, beleszámolva egy országon belüli sima elsőbbségit legyen 2400 FT a HU46-os darab Amerikából rendelve

Ha olcsóbb kell akkor lehet nem a google által kidobott első linkre kell kattintani de nem állok neki keresgélni

Szerk:
Igen csak van egy nagy különbség: én annak adom el aki nem akarja boltból venni többért vagy nem akar rendelni külföldről vagy nem tudja az adott cuccot akár hazai forrásból beszerezni. Ugyanakkor annak aki linket kér én adok is
Hasznot mindenki annyit tesz rá amennyit akar de ahhoz nem lenne pofám, hogy pl egy telefon topikba beírok, hogy segíccség elakadtam majd ha kérdezik,h ogy honnan lehet rendelni tokot akkor jajj azt ám nem adok... többen is kértek már linket és kaptak is, akiben felmerül, hogy érdekli, hogy honnan jön az úgyis meg is rendelni valamelyik külföldi oldalról.Egyébként arra még nem írtál, hogy ha forgalmazni szerednéd akkor miért egyesével akarod rendelni? Csak mert valóban tudom, hogy több darab olcsóbb nem is kicsivel pláne ahol a posta jelentős összeg mert pl ilyen kis apró vackok eljönnek egy postával is.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest