Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

LOGOUT blog

válasz aero. #15078 üzenetére

Nem hiszem, hogy kritika nélkül el kell fogadni mindent, amit az újságokban írnak... Ja, a 80-120 az kb. annyira mérvadó mérés, mint a hifi cuccokra ráírt 120 wattos teljesítmény. A hondák pl. a 80-120-as meccsen gyakorlatilag mind elvéreznek, mégis úgy tartja a köznép és az autós újságírók is, hogy jó motorokat gyártanak és jó autókat (pl. s2000). Nézd már, csak nem ellentmondásosak az autós lapok is? De ugyanezt el lehetne mondani a "szabványos ciklusban mért" fogyasztásról meg az ncap törésteszt végeredményekről is. Mint ahogy azok az újságok, amelyeket nem teljesen vettek meg a gyártók, el is mondják.

Elég gyakran jönnek ezekkel a hamis teszteredményekkel meg gyorstöltő matricákkal feltuningolt dízelek, kekeckednek, izmolnak, hogy mutassák, jobbak, de valahogy mindegyik a hátsó rendszámomat bámulja az okoskodása végén. És akkor jön a magyarázkodás, hogy dehát jobb... csak én utolsó előtti lettem, ő meg második.

Igen, dízel motort az én szemléletem szerint erőgépbe rakjanak, max. kamionba. Autóba nem való, büdös, koszos, lomha és drága. meg kerreg...

Szerintem szakítsuk itt félbe ezt a dolgot, mert arról megy a győzködés, hogy ki mit látott ilyen-olyan "mértékadó" újságokban azzal szemben, hogy mit látok meg érzek, ha a saját 46-os cipőtalpamat eltolom a hűtő felé. Nem fogsz meggyőzni, hogy amit látok meg amikről számláim vannak, az nem igaz, szemben azzal, amit az újság ír.

Új hozzászólás Aktív témák