- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Az egy dolog, hogy most ólomsúly van rajta.... de ez már az 5. garnitúra a felniken! Az előző nyomokból látni, amúgy falusi gumis az ilyen

Políroztam a felniket akkor derült ki, hogy nem csak most raktak rá acélfelnis súlyt hanem ez a felni még csak ilyet látott és belül sincs nyoma az alufelni ragasztós súlyának mert az átlagban hagy egy kis nyomot maga után de ezen semmi ellenben kívül a peremen políroztam rendesen de nagyjából lejött, gondoltam rá, hogy ezeket is levegyem de a gumisnak speckó fogója van hozzá ami nekem nincs és még most nem volt kedvem nekiállni de mivel még a másik polírfejjel is át akarok menni rajta megismétlem az első fejjel is és leszedem a súlyokat.
Pár kép ráadásba:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Képen nagyon tutik és a valóságban is de azért 1-2 apró karc még akad vagy valami kis sérülés... nem újak ugyebár... amúgy egy signumon voltak eddig.
Amúgy átmérőre elvileg ugye megegyezik a gyárival ez a garnitura is (mert váltóméret) de ránézésre sokkal nagyobbak és szélesebbek, de le is mérem majd mert szerintem a szélessége valóban más jah és peremvédősek a gumik is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Adobe Photoshop
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest