Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

Én meg azt hittem, hogy kikopott a kutyacsont, eltört a toronycsapágy és hibás a féltengely... ma neki is álltam szerelgetni:

-toronycsapágy nincs 1 éves, mérges is voltam, hogy ennyit bír és csörög... de nem, csak meg kellett húzni a tetején a csavart és rendbe jött :)
    -kutyacsont kicsivel több mint 1 éves, masszív még mint a beton a csörgés a toroncsapágyból jött de megoldódott.
    -féltengely: a külső csukló két bilincse volt rossz gondolom bement a víz és azért csörgött kicsit, nyomtam bele jó sok zsírt (castrol jófajta) és volt szerencsére új bilincsem igaz nem ez a kampós fajta hanem csavaros de tökéletesen rögzül és zár légmentesen

Így minden probléma megoldva, a motorteret brigéciollal még ki is takarítottam, gyertyákat is kivettem, megtakarítottam szóval volt egy kis karbantartás :)

Ha a toroncsapágy tetején lévő kis kerek tányért leveszem miután kitekertem a csavart a tetején akkor levétel után össze tudom rakni? Álló helyben gondolom felemelkedne a lengéscsillapító de ha megemelem a kocsit akkor is?

Új hozzászólás Aktív témák