Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Én meg azt hittem, hogy kikopott a kutyacsont, eltört a toronycsapágy és hibás a féltengely... ma neki is álltam szerelgetni:
-toronycsapágy nincs 1 éves, mérges is voltam, hogy ennyit bír és csörög... de nem, csak meg kellett húzni a tetején a csavart és rendbe jött

-kutyacsont kicsivel több mint 1 éves, masszív még mint a beton a csörgés a toroncsapágyból jött de megoldódott.
-féltengely: a külső csukló két bilincse volt rossz gondolom bement a víz és azért csörgött kicsit, nyomtam bele jó sok zsírt (castrol jófajta) és volt szerencsére új bilincsem igaz nem ez a kampós fajta hanem csavaros de tökéletesen rögzül és zár légmentesenÍgy minden probléma megoldva, a motorteret brigéciollal még ki is takarítottam, gyertyákat is kivettem, megtakarítottam szóval volt egy kis karbantartás

Ha a toroncsapágy tetején lévő kis kerek tányért leveszem miután kitekertem a csavart a tetején akkor levétel után össze tudom rakni? Álló helyben gondolom felemelkedne a lengéscsillapító de ha megemelem a kocsit akkor is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Yettel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- DUNE médialejátszók topicja
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest