Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Viszlát

addikt

válasz fokukac #43695 üzenetére

Én csak két hónapot éltem Londonban, azóta Anglia harmadik legnagyobb városában tengetem a napjaimat. Értem amit mondasz, de ugye bandusékkal az a helyzet, hogy van munka, ráadásul jó is, jó pénzzel. Itt a munkanélküliség nem olyan szembetűnő, cserébe a fél ország segélyen él, tahóságban simán felveszik a versenyt bármelyik otthonival, sőt, ganyé van, kosz van, igénytelenség van.

Az, hogy jártál Londonban és környékén, az kirándulás. Kérdezz meg néhány külföldit akik meglátogatták Magyarországot, 10-ből 9 el van ájulva, Pest gyönyörű, a vidék szép, az emberek barátságosak és vendégszeretőek. Nyilván van kivétel, de az esetek nagy többségében ha kiderül, hogy magyar vagyok, örömmel mesélik, hogy jártak már ott és mennyire jól érezték magukat. De ahogy te aki ott élsz, nagyjából leszarod azt, hogy milyen frankó helyek vannak a pesti belvárosban, ez itt is ugyanígy működik és nagyon hamar el lehet jutni arra a szintre amit otthon érzel most. Majd amikor órákat utazol naponta a munkád miatt Londonban, vagy egy vagyont elszórsz lakásra, hogy ne kelljen órákat utazni és kerülgeted a szemetet az utcán nap mint nap és undorodni kezdesz a sok alapvetően igénytelen, bunkó embertől, na akkor ráéreztél, hogy milyen is Anglia. Persze, hogy vannak dolgok amik jobban működnek, össze sem lehet hasonlítani a két ország vagyoni helyzetét, de ezeken a dolgokon nagyon hamar túljut az ember. Szigorúan szvsz természetesen. :)

Új hozzászólás Aktív témák