- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Viszlát #43698 üzenetére
abszolút egyetértek sajnos...
most pl Ibizán is, mivel kb utószezon van (ennek ellenére az egész sziget full tele szvsz), mennek az angolok, írek, skótok. lényegében alig hallottam spanyol, vagy bármilyen más szót, olya volt, mintha itt lennék, csak jobb lenne az idő. no és ahogy viselkedtek... egy társadalommintát bármikor vételezni lehetett volna, nem rúgtak ki a hámból, csak ugyanúgy viselkedtek, ahogy itt... és az borzalom.
-
Dumas
csendes tag
válasz
Viszlát #43698 üzenetére
Az utazásról annyit tudnék mondani, hogy ez sajnos itthon is ugyan úgy megvan. Hatkor indulok, hogy 8-ra beérjek melózni. Majd, ha hatig vagyok akkor 20:00 körül haza érek, de csak mert szeretek sétálni, ugyan is, a buszra várnom kéne 20:10-ig, inkább sétálok egy fél órát.
Azt, hogy melyik a jobb vagy rosszabb én nem dönteném el. Mivel csak itt van tapasztalatom.
(Bár van egy történet amitől leesett az állam, lehet el sem hinném, ha nem velem történik meg
Vonaton utazunk Augusztusban barátnőmmel haza felé. Persze 6millió fok odakint, kocsiban meg még több. A magunkkal vitt innivaló hamar elfogyott, aztán jött a szenvedés. Konkrétan a rosszullét határán voltunk, amikor hallom, hogy mögöttem egy fickó telefonál, hogy: "Figyi már Józsi(A névre nem emlékszek) a következő megálló a tiétek lesz, hoznál fel nekem két üveg ásványvízet, itt ülök a legutolsó kocsiban."
Mondom magamban, hát, ha pofátlanság, ha nem én megkérem, hogy hozasson nekünk is, mert ott halunk meg. Mondom is neki, hogy elnézést, ha boltból hozzák azt a vizet hozzanak már nekünk is, kifizetem meg minden. Mire a fickó rámnéz, elkezd vigyorogni, és: "Ugyan, hiszen ezt maguknak hozattam, a kollegám a következő állomáson feladja." Hát hirtelen nem tudtam mit mondani... És se pénzt se semmit el nem fogadott...Csak úgy hozatott föl nekünk két, 1literes üveg HIDEG ásványvizet!!! Ezek után nem tudtam szidni azt a vonatot.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- PS4 Pro 1Tb Destiny Edition Elado
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Garmin fenix 2
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest