- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát #43694 üzenetére
Lakva ismerszik meg az orszag egyebkent. Norvegia gyonyoru + tiszta, megsem biztos hogy elnek ott.
A portugal nyaralasunk utan ( svedekkel laktunk egy helyen, e spont kicsit azt ereztem, mint a norvegoknal) nem vagyok biztos abban sem, hogy a nagy almom, Svedorszag is megfelelo hely lenne szamomra, pedig az sem csunya hely.
De mint irtam, lakva ismerszik meg a hely, igy utolag azt mondom, hiaba szep Norvegia, nem elnek ott. Es hiaba piszkos Uk, megis, van egy olyan emgfoghatatlan erzesem, ide tartozom. Lehet azon britek miatt, akikkel egyutt dolgozom, vagy akiket megismertem es a barataim, de itt otthon erzem magam.
Talan emlekszel, Nemetorszagtol el voltam ajulva, de mikor hazaertem, elkapott ugyanez az erzes. Itthon vagyok.
Fokukac: Redhillben mar jartam, es jokat hallottam Surrey-rol
-
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #43694 üzenetére
Hát nem tudom. Elég sokszor jártam már Angliában, igaz, csak London körül, és nekem szinte csak pozitív élményeim vannak. Igaz, ott fent nem jártam felétek.
Magyarország ugyanakkor nekem egyre kevésbé tűnik élhető helynek, pedig nem a gettóban járok én sem. De minden sarkon találkozom a tahósággal és a nyomorral és a pusztulással.
Ha pedig elmegyek vidékre, egyenesen katasztrófa, a 3 millió koldus országa. Munka sehol, beruházás sehol. Csak a NER van, meg a stadionok, és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest